Anaokulu tercih etmek ya da etmemek?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ~~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16

~~~

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@~~~
hocalarım, bu atamada kurum türü olarak anaokulu tercih etmek niyetindeyim ancak;

çalışma süresi, olanaklar, koşullar, tempo, zorluklar, kolaylılar ve maaşımız nedir ne değildir tam bilmiyorum.bu nedenle beni bu konuda aydınlatacak hocalarımın mesajlarını bekliyorum.

çok teşekkür ederim, hepimize kolaylıklar...

ya ben çalıştım ama aşırı kasıyorlar..habire bi koşuşturma halindesin..muhakkak bişi cıkıyor her dakka ben cocuklarla dogru durust ilgilenemediğim anları biliyorum her dakka bi yerlere bişilere yetişme derdindeydik..bence bagımsız anaokulları en sona yazılacak yerler olsun..

Hocam mecbura kalmadıkça yazmayın derim.Ben ilköğretim okulunda sözleşmeliydim şimdi anaokulunda kadroluyum.Dağlar kadar fark var.Buranın tek cazibesi ek dersin daha fazla olması ki zorluğunun yanında insan aman kalsın diyecek noktaya geliyor.

bencede anaokullarında çalışmak zor müdür falan işine çok karışıyor

gözünüzü seveyim arkadaşlar puanı benim gibi düşük olanlar için ( 53,918 ) yer seçmek okul seçmek gibi bir lüks mü var ben de anaokulunda öğretmenlik yaptım tamam bulunduğunuz yerin koordinatör okulu oluyorsunuz sorumluluklarınız oluyor ama abartılacak bişeyi de yoktu gayet rahattım düzenliydi herşey tıkır tıkır işliyordu ...ki bulunduğum yer kötü bir ilçe

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri