Anaokulu mu, ilköğretim mi?

Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.facebook.com
@serkanalpertosun
Arkadaşlar anaokulu mu, ilköğretim mi? DAHA AVANTAJLI. SADECE ANAOKULU NUN TAM GÜN VE TAM ÜCRET OLDUĞUNU BİLİYORUM. BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..

Tabi ki tercih Anaokulu.
Neden 1 : Tam gün 8 saat sınıfı öğretmeni olunursa yüksek ücret
Neden 2 : Ek dersler 42 saat üzerinden hesaplanmakta (ilköğretimde 30 saat üzerinden)
Neden 3 : Anaokulları genellikle şehir merkezlerinde...

Tabi ki tercih Anaokulu.
Neden 1 : Tam gün 8 saat sınıfı öğretmeni olunursa yüksek ücret
Neden 2 : Ek dersler 42 saat üzerinden hesaplanmakta (ilköğretimde 30 saat üzerinden)
Neden 3 : Anaokulları genellikle şehir merkezlerinde...

300 lira para alıosun amabütün günün gidiyor . Bunu göze almak lazım sanırım.

serkan hocam bence ikl öğretim yarım günün size kalıyo birde anaokulları hep bayan ama ilk öğretimde baylarlada arkadaşlık imkanınız olur ben bir erkek olsam bunuda düşünürdüm 200 300 lira için değmez bence şu ançok öneli değil gibi gözüksede ileride sorun olu sanırım

bir atama olsunda daha sonra ücreti konuşursunuz arkadaşlar..
eğer amaç daha fazla para kazanmaksa.Yazın Yüksekova ilçesinin bir köyünü.Yüksekova da kalıyorunuz.2 öğretmen ev tutarsınız. sadece kişi başı masraf 350 tl geçmiyor. (200 kira + 150 yeme-içme )

300 lira para alıosun amabütün günün gidiyor . Bunu göze almak lazım sanırım.

anaokulu sadece tam gün çalışmıyor ki ben 3 sene çeşitli manaokullarında sabahçı yada öğlenci çalıştım anaokulu her açıdan çok avantajlı en azından herşey elinin altında

anaokulu sadece tam gün çalışmıyor ki ben 3 sene çeşitli manaokullarında sabahçı yada öğlenci çalıştım anaokulu her açıdan çok avantajlı en azından herşey elinin altında

herkes ayrı düşünüyor, mesleki tecrübesilik olduğu için anaokulundan ürküyürum. Kıyas olacak, sorun yaratacak.. Tek erkek olmak offf

Şuanki ücretlerle ilgili net bilgisi olan var mı? hangisinde kaç saat çalışan ne kadar alıyor vs.. gibi??

evet kıyaslama oluyor ama genellikler bu bayanlar arasında oluyor şuan bizim okulda bir erkek öğretmen var kimse ondan çok şey beklemiyor buna müdürde dahil önemli olan kişinin kendini kabullendirmesi nerde olursan ol.
ama insana büyük tecrübe katıyor anaokulu beni şuan en ucra yere verseler elimdeki kaynaklar bile yeter bunuda düşün

evet kıyaslama oluyor ama genellikler bu bayanlar arasında oluyor şuan bizim okulda bir erkek öğretmen var kimse ondan çok şey beklemiyor buna müdürde dahil önemli olan kişinin kendini kabullendirmesi nerde olursan ol.
ama insana büyük tecrübe katıyor anaokulu beni şuan en ucra yere verseler elimdeki kaynaklar bile yeter bunuda düşün

kaderimize iyi mesai arkdaşları nasip etsin Allah

Arkadaşlar anaokulu mu, ilköğretim mi? DAHA AVANTAJLI. SADECE ANAOKULU NUN TAM GÜN VE TAM ÜCRET OLDUĞUNU BİLİYORUM. BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..

düzcede bir anaokulunda 1 yıl çalıştım,çok yorucu,stresli bir ortam,hele müdürün de çok detaycı olursa senden çok şey bekliyor,23 nisan için kaç etkinlik değiştirdiğimi hatırlamıyorum bile,, sürekli göz hapsındesin,okul geliş gidişlerinden sorumlusun ,nöbet defteri tutuyorsun ve nöbete kalıyosun,tek öğrenci yüzünden 1 saat otobüs beklediği biliyorum.uyku saatlerinde de bekliyosuntabi güzel yanlarıda var geziler oluyor,okula tiyatro ,sihirbaz geliyor,piknik düzenleniyor,veliler daha çok ilgileniyor.vs ben yazmadım ilköğretim daha iyi bence yinede gözün korkmasın evli olduğum için bana çok zor geldi.kafanı karıştırmak istemem tabii

anaokulu daha eğlenceli bence

arkadaşlar herkes için hayırlısı olsun benim umudum yok ama yinede 42.234 ile tercihlerimi yaptım. ben şunu merak ediyorum kız meslek liseleri yazıyor orada uygulama anaokulunda mı çalışacağız bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim herkes için iyi atamalar....

ewet hocam ordaki uygulama anaokullarında çalışacağız

anaokulu bekar ve çocuğu olmayanlar için ideal.çünkü baya dolgulu bir ekdersi oluyor.tamam yorucu ama öğleden sonra uyku saatinde dinleniyosunuz.ben 4 yıldır bu ortamın içindeyim ve devam etmeyi de düşünüyorum

düzcede bir anaokulunda 1 yıl çalıştım,çok yorucu,stresli bir ortam,hele müdürün de çok detaycı olursa senden çok şey bekliyor,23 nisan için kaç etkinlik değiştirdiğimi hatırlamıyorum bile,, sürekli göz hapsındesin,okul geliş gidişlerinden sorumlusun ,nöbet defteri tutuyorsun ve nöbete kalıyosun,tek öğrenci yüzünden 1 saat otobüs beklediği biliyorum.uyku saatlerinde de bekliyosuntabi güzel yanlarıda var geziler oluyor,okula tiyatro ,sihirbaz geliyor,piknik düzenleniyor,veliler daha çok ilgileniyor.vs ben yazmadım ilköğretim daha iyi bence yinede gözün korkmasın evli olduğum için bana çok zor geldi.kafanı karıştırmak istemem tabii

sanırım soruma net cvp oldu. tşk beyazpapatya hocam ;) Hedef ilköğretim..

Anaokulları özel gibi çalışıyor çalıştım biliyrm yorgunluğu stresi hiç bitmiyor zamanında çıkamıyorsun vbbbbbb

sanırım soruma net cvp oldu. tşk beyazpapatya hocam ;) Hedef ilköğretim..
gözünü korkutmak istemiyorum.benim yol sorunum vardı ve evliydim.sabah 7 de evden çıkıp ,akşam 6 da evde oluyodum evi temizle, yemek yap, plan yaz,derken kpss ye çalışamadım kitap elimde uyukluyodum.ama senin için durum çok farklı bekarsın ,gününü okulda geçirip iyi para alacaksın ,yemek sorununda fazla olmayacak,servis imkanında olur belki tavsiyem anaokulu üstelik anaokulundaki imkanlar çok fazla,tecrüben çok olucak,puanında iyi bence yazmalısın

serkan hocam puanım 50 ilk 6 tercihim urfa merkez olurmu sizce

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri