Anaokulu mesai saatleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neda575
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@neda575
arkadaşlar mevzuata göre en geç saat 15.40ta okuldan çıkmış olmamız ve 1 saat öğle arası vermemiz gerekiyor. çünkü ek ders ödemesini ona göre alıyoruz. sizin mesai saatleriniz nedir?? bu saatte okuldan çıkan arkadaş var mı??

arkadaşlar mevzuata göre en geç saat 15.40ta okuldan çıkmış olmamız ve 1 saat öğle arası vermemiz gerekiyor. çünkü ek ders ödemesini ona göre alıyoruz. sizin mesai saatleriniz nedir?? bu saatte okuldan çıkan arkadaş var mı??

bende anaokulunda görev yapıyorum. ancak bizim mesai saattleri sabah 08.30- öğle 13.30 :)

Ben de anaokulunda görev yapıyorum arkadaşlar;tam gün 07:30-17:00 saatleri arasında görevimin başındayım:)

ben anasınıfındayım arkadaşlar yarından itibaren yaz saati uygulamasına giriyoruz 13.00-18.00

arkadaşlar tam gün görev yapıp gerçekten mevzuata göre hareket eden kimse yok mu?? müdürüm çok iyi dava açmak da istemiyorum ama 3te çıkan arkadaşlarla 5te çıkanlar aynı parayı alıyor. haksızlık değil mi??

valla özelde az çalıştım 8.30-18.00 mesai saatleri.yani büyük konuşmayayım ama özelde çalışmak istemiyorum

arkadaşlar tam gün görev yapıp gerçekten mevzuata göre hareket eden kimse yok mu?? müdürüm çok iyi dava açmak da istemiyorum ama 3te çıkan arkadaşlarla 5te çıkanlar aynı parayı alıyor. haksızlık değil mi??
hocam geçen yıl bu uygulamaya geçildi 5 e kadar çalışanlar da aynı ücreti alıyor.

özelden bahsetmiyorum devlet kadrosunda kadrolu olarak bağımsız anaokulunda görev yapıyorum ve uygulama tamamen keyfi 3te çıkan da var 5e kadar bekleyen de...

özelden bahsetmiyorum devlet kadrosunda kadrolu olarak bağımsız anaokulunda görev yapıyorum ve uygulama tamamen keyfi 3te çıkan da var 5e kadar bekleyen de...
bende özelden bahsetmiyorum hocam.

hocam bende anaokulunda görev yapmaktayım okul öncesi öğretmenleri normalde yarım gün ise 5 saat derse girmek zorunda.bir ders saati 50 dk . Tam gün eğitim yapan kişilerde 2 gün 9 saat diğer 3 gün 8 saat girmeli, bu saati ayarlamak okul müdürü, velilerine ve size bağlı. bizim okulda öğretmen sabah 9 gibi gelmekte 16:30 gibi de bırakmada.

maalesef haklarını bilmeyen ve aramayanlar daha çok aramızda. ben mevzuaı ek belirterek bugün dilekçemi verdim ve müdürüm üst yazıyla şube müdürüne iletti. umarım çözüm üretilmiş olur. çünkü 4te halk eğitimde gördüklerinden sorun çıkarıyolar şube müdürleri halbuki mesai saatim dışında ve bunun farkında bile değiller.

hocam yönetmelikte geçen bu j) (Değişik: 20.2.2006/26086 RG) Tam Gün Eğitim: Anaokulları ile uygulama sınıflarında aynı çocuk grubuna yönelik olarak günün sabah ve öğleden sonraki bölümlerini kapsayacak ve öğretmenlerin günlük çalışma saati süresini aşmayacak biçimde okul müdürlüğünce düzenlenen zaman çizelgesine göre yapılan eğitimi,

k) (Değişik: 20.2.2006/26086 RG) Yarım Gün Eğitim: Okul öncesi eğitim kurumlarında günde 6 çalışma saati süresini aşmayacak şekilde sabah veya öğleden sonra yapılan eğitimi, hocam anlıycağınız hep haksızlık yönetmeliğe uyan yok okulöncesi öğretmeni beş saaten fazla çalıştırılması yasal değildir bunu lütfen kabulendirelim yasal hakkımızı arayalım ben gerekli dilekçemi millieğitime iliticem haksızlık yeter artık.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri