Anadolu Ünİversİtesİ rektÖrlÜĞÜnden dİlekÇe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sldkrcl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:39
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sldkrcl
Arkadaşlar bende sizler gibi bir çok yere mail attım. bunların arasında a.ö.f, başbakanlık(bimer),nimet çubukcu vb. yerlere... BUGÜN A.Ö.F dilekçe gelmiş,dilekçe de aynen şunlar yazıyor:
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI
Merkez BÜro Yöneticiliği

İlgi: Tarihsiz dilekçeniz.
Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programında,lisans tamamlamak için:
1) Meslek liseleri veya kız meslek liselerinin,çocuk gelişimi çocuk gelişimi ve eğitimi ile çocuk gelişimi ve bakımı bölümlerinin birinden mezun olanlar ile,
2) Eğitim fakülteleri ve mesleki eğitim fakültelerinin,okul öncesi öğretmenliği,anaokulu öğretmenliği,çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenliği,çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği ile açıköğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliği (öğrenim süreleri 4 yıl olan) lisans programlarının, herhangi birinden en çok ben yıl önce ön lisans diploması alarak ayrılanların,başvuruları kabul edilmektedir.
Bu nedenle, iki yıllık meslek yüksek okulu çocuk gelişimi programından mezxun olduğunuz için açıköğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliği lisans programında lisans tamamlamanız mümkün olmamaktadır. ayrıca açıköğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliği lisans programına dikey geçişle öğrenci alınmamaktadır.
Bilgilerinize rica ederim.

Öğr.Gör.Tahir ŞAHİN
Dekan a.
AÖF Merkez Büro yönetici Yrd.

yani bu durumda ön lisans çocuk gelişimi mezunlarına lisans tamamlama hakkı yoktur diyorlar bakalım kaç yıl daha böyle bekliyeceğiz....

hayret birşey yaaa bizleri rezil etmek için ellerinden geleni yapıyorlar allahından bulsun hepsi bu kadar madur olanlara sırtlarını dönmekte ne demek yaa okadar ihtiyaç var diyorlar yapın bi güzellik bizlere de hiç olmazsa ihtiyaçları karşılayalım hak yerini bulsun sırf iki yıl eksik okuduk diye suratımıza bakan yok...

Nasıl yani ya ben bu yıl mezun olcam meslek yüksekokulundan ve açıköğretim bürosuna sordum iki şart aranıyormuş geçiş için kız meslek lisesi mezunu olmak ve össye girmek yeterliymiş . Bunlar varsa tercih yapıp kazanırsan açıköğretimden okul öncesi öğretmenliği şansı var diye biliyorum.

varda canım 1.sınıftan başlıyorsun okumaya.aöf okulöncesini kazandınmı öyle.önlisanlslar dikey geçişle 3 ten başlıyor sadece.garip bir sistem

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri