ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF FEN VE MATEMATİK ÖĞRETİMİ VİZE SINAV SORULARI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akkon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:40
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@akkon
1-ÇOCUKTAN KIŞ MEVSİMİNDE YAPRAKLARINI DÖKEN VE DÖKMEYEN AĞAÇLAR ARASINDAKİ FARKLARI ANLATMASINI İSTEME AŞAĞIDAKİ T
EMEL YAŞAM BECERİLERİNDEN HANGİSİDİR.2-SİRKEYLE (2. MADDEYİ HATIRLAMADIM)ŞİŞEDE KARIŞTIRIP AĞZINA BALON TAKILAN BALONUN ŞİŞMESİ NEDEN OLUR.3-BİR CİSMİN İVMESİ O CİSİM ÜZERİNE UYGULANAN NET KUVVETLE DOĞRU ORANTILI VE O CİSMİN KÜTLESİYLE TERS ORANTILIDIR BU HANGİ KANUNDUR.4-İŞ -KUVET -YER DEĞİŞTİMEDEN BİR SORU VARDI.5- İVME SORUSU VARDI.6-BİR HAREKETLİ YUKARIDAKİ HANGİ DURUMLARDA İVMESİZDİR.7-İKİ CİSİM ARASINDAKİ MESAFE 3 KATINA ÇIKARSA ARALARINDAKİ ÇEKİM KUVVETİ NE OLUR.8-DÜNYANIN EN İÇİNDE MERKEZİNDE BULUNAN KATMAN HANGİSİDİR.9-GEÇE VE GÜNDÜZ OLUSUMU DÜNYANIN HANGİ HAREKETİ SONUCU OLUŞUR.10YUKARDAKİLERDEN HANGİSİ İLETKEN MADDEDİR.11-CİSİMLERİN BİRBİRİNİ İTMESİ VE ÇEKMESİ İLE İLGİLİ SORU VARDI.12-YAKINSAK MERCEKLE İLGİLİ SORU VARDI.13-DOKUNUN TANIMI VERİLMİŞ BU NEDİR DENİLMİŞ.14-FOTOSENTEZ OLURKEN OKSİJEN ÇIKMASI HANGİ TEPKİME SONUCU OLUR.15-İKİ TANE BALON ŞİŞİRİLİP BİRİ BUZ DOLABINA BİRİ SICAĞA BIRAKILINCA NE GÖZLENİR.16-GÖSTERİ DENEYİNİN TANIMI VERİLMİŞ BU NEDİR DENİLMİŞ.17-AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ OKUL ÖNCESİ FEN EĞİTİMİNDE DRAMANIN YARARLARINDAN DEGİLDİR.18-AŞAGIDAKİLERDEN HANGİSİ ANOLOJİNİN YARARLARINDAN DEGİLDİR.19-AŞAGIDAKİLERDEN HANGİSİ ANOLOJİ TÜRLERİNDEN DEGİLDİR.20-GEZİLERİN ÖGRENCİLERE SAGLADIGI YARARLAR NELERDİR.21-AŞAGIDAKİLERDEN HANGİSİ BİTKİLERDE GÖVDEDEN ÜREMEYE ÖRNEKTİR.22-AŞAGIDAKİLERDEN HANGİSİ SAGLIĞIMIZLAİLGİLİ 2. AŞAMADA VERİLMESİ GEREKEN BİLGİDİR.23- TABAGA VAJELİN SÜRÜP DIŞARDA BEKLETME NE İLE İLGİLİ DENEYDİR.24-AYNI MİKTARDAKİ SULAR İKİ FARKLI ŞEKİLDEKİ BARDAGA KONULUYOR SONUÇ NE OLUR.

bu yararlı bilgiler için teşekkür ederim

teşekkürler arkadaşım. çok ii oldu

HOCAM BAYAĞI EMEK VERMİŞSİNİZ.ÖZELLİKLE 2. SINIFLAR BU SORULARI NOT ETSİN SENEYE LAZIM OLUR

ASLINDA SINAVDAN ÇIKAN BÜTÜN ARKADAŞLAR SİZİN GİBİ DUYARLI OLSA BİR SORU YAZSA GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLUR.

bizim zamanımızdada keşke böyle şeyler olsaydı. mesela şimdi mezun arkadaşlar gelipte 4.sınıf final sorularını yazsa kötümü olur. aksine çok çok yararlı olur:) neyse emek verenlere teşekkürler.

bir de iskelet ile ilgili bir deney sorusu vardı.

slm bu soruların yararlı olacağına eminim teşekkürler

Teşekkürler Bu Arada Sinoplu Ya Katiliyorum Ben Kaydettim Seneye Mutlaka Yararli Olacaktir!!! Arkaşlar ,2, Siniflar Mutlaka Kaydedin :)

4 sınıf metaryal geliştirme as hangisi dolgu oyunakta bulunması gereken en önemli özelliktir hafif ve kolay temizlenebilir olması aş hangisi karagöz kuklarının sopa boyu olmalıdır 25 30 bireyselleşmiş eğitim
tarama sürei ileilgili olarak aş hangisi yanlıştır çocugun gelişimi hakkındaayrıntılı bilgi verir aş hangisibeceriyapısalanaliz türlerinden değildir nieliğine göre beceri hangisi gözlenir ürün süreç

Slm çok tşk ederim kaydettim sorularınızı.Mutlaka yararı olacaktır :))

slm arkadaşlar açıköğretim 3.sınıf türkçe sözlü yazılı anlatım soruları elinde loan arkadaşlar varsa bilgilerini bizimle paylaşabilirseler çok mutlu olurum.hepinize teşekkür ederim.

valla cok işime yarayacak çok teşekkür ederiz..

teşekkürederim hocam emek verip bizimle paylaştığın için

bitkilerde gövdeden üremeye örnek

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri