Alttan dersi olan 2.sınıfta üstten ders alabiliyomuş!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serdilan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@serdilan
Kredili sistemde sınıf geçme yerine üst dönemden ders alma tabiri kullanılır.Genel not ortalamanız 2 ve üzeri ise üst dönemden ders alabilirmişiz diye duydum..!Bu doğru mudur arkadaşlar???

dogru mu acabaa?

Takip ettiğim bi açık öğr sitesinden duydum,çok şaşırdım ve çok sevindim:)tabi doğruysa...

inş dogrudur canm senın ıcınn cook sevınırımm:)

teşekkür ederm cnm:)umarım öyledir.

arkadaşlar gecen yıl alttan dersi olan sınıf arkadaslarıma sistem üstten ders vermedi . yinede 22 ekimde ne olur bilemeyiz .

arkadaşlar gecen yıl alttan dersi olan sınıf arkadaslarıma sistem üstten ders vermedi . yinede 22 ekimde ne olur bilemeyiz .
Evet geçen sene öyleymiş ama bu sene çok şey değişti diyolar.Sınav tarihleri bile değişmiş!

Bildiğim kadarıyla üstten ders alamıyorlar.

Bildiğim kadarıyla üstten ders alamıyorlar.
Emin olmak için tekrar bu soruyu o sayfanın Adminine sordum şimdi de bana alttan dersin varsa üstten alamazsınız diyor!halbuki bikaç gün önce evet alabilirsiniz demişti!
Ne yapmaya çalışıyolar anlamadım,boşuna ümitlendim...

Emin olmak için tekrar bu soruyu o sayfanın Adminine sordum şimdi de bana alttan dersin varsa üstten alamazsınız diyor!halbuki bikaç gün önce evet alabilirsiniz demişti!

Umarım her şey istediğin gibi yolunda gider.

Umarım her şey istediğin gibi yolunda gider.

evet cnm bn büroya sordum alttan dersın yoksa alabılırsın dedı.demekkı alınmıyor:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri