Alt ıslatma hakkında

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@imported_ruveyda
merhaba sevgili arkadaşlar bi sorunum var .....öğrencim 5 yaşında devamlı altını ıslatıyor.ailesiyle görüştük doktora götürdü ...bi sorunu olmadığı söylenmiş.....unuttuğu için ıslattığını söyledi......bizde dikkat etmesi için farklı farklı yöntemler uyguladık en son mesela eğer ogün dikkatli olursa yakasına çok süslü bir yıldız veya gülen adam gibi resimlerin asacağımızı söyledim.ve her gün hazırladım....bi kaç gün dikkat etti ve söylediğimi yaptım...ama bu birkaç günde kaldı yine devam ediyor.acaba sizlerin bana tavsiye edeceği farklı yöntemler varmı ne yapabilirim.....5 dakikada bir soruyorum tuvaletin geldimi diye ama ne yazıkki........yardımlarınızı bekliyorum...canlar

ne yazııkki öyle

benim de vardı böyle bir öğrencim bende ailesine söyledim.doktora götürdüler.doktor bişey yok demiş.ama benim gözlemlediğim kadarı ile oanki etkinlikleri bırakmak istemiyodu.belli tutyo altına edecek tuvaletinmi geldi diyorum hayır diyo iki dakika sonra altına yapıyo.belki sizinkide etkinlikleri bırakmak istemiyordur.ben her 45 dakikada bir topluca tuvalete gönderiyom arada gidenler yine gidiyo.çoğu başka türlü gitmiyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri