anaokulunda calısıyorum okulumuzda bır ogrencı olumden cok korkuyor ve allah benı yakacakmıs deyıp aglıyo ne yapacagımızı bılmıyoruz bu tarz hıkayeler oldugunu duymustum elınde olan varsa lutfen gondersın sımdıden tesekkurler
anaokulunda calısıyorum okulumuzda bır ogrencı olumden cok korkuyor ve allah benı yakacakmıs deyıp aglıyo ne yapacagımızı bılmıyoruz bu tarz hıkayeler oldugunu duymustum elınde olan varsa lutfen gondersın sımdıden tesekkurler
çok katılıyorum hocam bu konuda size öncelikle aileler çocuklarının yapmalarını istemediği bir davranış için allah seni çarpar günah vb kelimeleri kullanıyorlar buda çok rahatsızlık verici benim sınıfımda ilk 2 hafta bu durumla karşı karşıyaydım ama uyardım çocuklarımı velilerimide uyardım artık o tip skonuşmalara rastlamıyorum sınıfımdaBöyle yapan ailelere çok kızıyorum. Bizi yaratan bize bütün nimetleri veren bizi koruyan Allah tertemiz günahsız çocuğu niye yaksın niye çarpsın. Bazı aileler çok bilinçsiz bu konuda.
çok katılıyorum hocam bu konuda size öncelikle aileler çocuklarının yapmalarını istemediği bir davranış için allah seni çarpar günah vb kelimeleri kullanıyorlar buda çok rahatsızlık verici benim sınıfımda ilk 2 hafta bu durumla karşı karşıyaydım ama uyardım çocuklarımı velilerimide uyardım artık o tip skonuşmalara rastlamıyorum sınıfımda
hocam cocuklarimiza Allahi nasil anlatabiliriz ad altinda kitap sitelerinde makul fiyatlarda kitaplar satiliyor.sizde biliyosunuzdur isinize yarayacagini dusunuyorum cunku bizler bu konuda yetersiz kaliyoruz bu konuda yardim isteyen velilerede tavsiye edilebilir
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!