Alan Değişikliği İçin İl Milli Eğitim Müdürlüklerince Belirlenen Kontenjan Listesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İsmail MART
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.okuloncesietkinlikleri.com
@İsmail MART
Alan Değişikliği İçin İl Milli Eğitim Müdürlüklerince Belirlenen Kontenjan Listesi için tıklayınız
İNDİR...

acamadım bizi biraz bilgilendirirmisniz hocam

ben anlamadım hocam

Alan Değişikliği İçin İl Milli Eğitim Müdürlüklerince Belirlenen Kontenjan Listesi için tıklayınız
İNDİR...

ben bir şey anlamadım. açıklarmısınız.sözleşmede konya sarayönü çoc.gelş.yazmıştım.ama bu listede de var.alan değiştirenlerle demi yarışacaz şimdi.

ben anlamadım hocam

ben anladım hocam bizlere sözleşmeli öğretmenlik için açılmamış olan gül gibi okullar alan değişikliği yapmak isteyen atanmış arkadaşlar için açılmışlar..hem de o kadar güzel okullar var ki... bu okullarda boş kadro olmazsa buraları alan değişikliği için açmazlar...

ben anladım hocam bizlere sözleşmeli öğretmenlik için açılmamış olan gül gibi okullar alan değişikliği yapmak isteyen atanmış arkadaşlar için açılmışlar..hem de o kadar güzel okullar var ki... bu okullarda boş kadro olmazsa buraları alan değişikliği için açmazlar...

arkadaşım benim istediğim okul,alan değiştirmesinde de var.yani o okula hae sözleşmeden hemde alan değişikliğinden mi biri gidecek.yoksa iki kişiden birimi.anlamadım.açıklama yapabilirmisin.

bu ne demek oluyor şimdi arkadaşlar bizler mesleğimizi yapabilmek için yıllardır ata döndük resmen . yarışmaktan vallahi yoruldum artık beee.şimdide alan değiştirenlerlemi yarışacağız yaniii.inanın birşey anlamadım allah aşkına anlayan biri anlatsın gözünüzü seveyim

arkadaşım benim istediğim okul,alan değiştirmesinde de var.yani o okula hae sözleşmeden hemde alan değişikliğinden mi biri gidecek.yoksa iki kişiden birimi.anlamadım.açıklama yapabilirmisin.

bildiğim kadarıyla her ikisinden de bir kişi gidecek..eşim bu şekilde olacağını söyledi...

Arkadaşlar tercihlere takıldık ama bu alan değişikliği ne olucak...Farkettiyseniz sözleşme tercihleriiyle çoğu aynı.Onlarmı bizmi tercih edilecez.yoksa herikitarafada ayrı kontenjan verdiler.....

bu alan değişikliği hakkında bilgi almak istiyorum arkadaşlar.mesela pdr ye geçiş olabiliyor mu okul öncesi öğretmenliğinden

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri