Aİle Katilimlari Son Hiz Devam Edİyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sibelder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sibelder
BİR VELİM NE YAPAYIM DİYE ÇOK DÜŞÜNDÜ İKİNCİ ÇOCUĞU OLMUŞTU GELEYİM BEBEK BAKIMINI ANLATAYIM DEDİ VE UYGULAMALI ANLATTI ÇOCUKLA

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınRDA ÇOK GÜZEL KATILDILAR EN ÇOKDA ERKEKLERİM

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

çok güzel fikir.. kardeşi olacak çocuklara büyük katkısı olmuştur..

evet özellikle onlar istekliydi ama tek çocuklarda çok dikkatle dinleyip uyguladılar beğenmenize sevindim

yani veli mi düşündü ne yapayım diye? bravo valla.. hocam, nasıl başardınız bunu, bi yolu var mı acaba ? tebrikler..

Bende de var velilerimin bebekleri oldu çağıralım anlatsınlar o zaman, teşekkürler:)

vallahi veliler düşündü arkadaşlar ben konuda serbes bıraktım

ya benimkilerden hamile olanlar var doğumları yaklaşıyo, şimdiden beslenmeler aksamaya başladı, onları sınıf temizliğine 2 aydır çağırmıyorum zaten (onlar da "hayırdır bu temizlik sırası bize hiç uğramıyo ne zamandır" da demiyolar), okuyun bilgilenin diye yazı veriyorum, ya da aile etkinliğini anlatan, o kadar açık ve net yazmama rağmen okumak yerine bana soruyolar, eminim o yazıların hiçbiri okunmuyo bile.. taş çatlasın 3 velim okuyodur..

henüz sizinki gibi bir veli kitlesiyle karşılaşmadım,şaşkınlığım o yüzden..kusura bakmayın..:36_11_13:

velilerim gerçekten çok istekli aman nazar değmesin babalarımızda mayıs ayında bizlere sunmak için proje hazırlıyorlar inşallah güzel şeyler çıkacak bende sizler ile paylaşacağım bizde çok merkezde değiliz aslında gaziemir evka7 de benim okulum ama velilerimden çok memnunum

Çok GÜzel Bİr Fİkİr
TeŞekkÜrler

teşekkürler canım..

Himm gÜzel bİr ÇaliŞma

teşekürler paylaşım için

güzel bir fikir ve eğlenceli :))

Benim velimde böyle bir uygulama yapmıştı. Sınıftaki tüm çocuklar anne ve babalarına bizde kardeş istiyoruz demişlerdi:):):)
Çok teşekkürler canım.

teşekkürler arkadaşlar,haklısın prety böyle bir tehlikede var:) ama bizim oyuncak bebekti...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri