Aile katılımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@alpiş
Merhabalar...Az önce nette gezerken gördüm bu siteyi ve hemen üye oldum.Ben 5 yaşında bir çocuk annesiyim.Oğlum bu yıl anaokuluna başladı.Önümüzdeki günlerde aile katılımı için okula gideceğim.İlk kez 25 çocukla birlikte yarım saat geçireceğim.Miniklere nasıl bir aktivite sunabilirim.Çocukları nasıl eğlendirebilirim.Bana yardım ederseniz çok sevinirim..Teşekkürler..

Arkadaşlar, lütfen bana bir fikir verin.Ben resimleri açamadığım için, etkinlikleri göremedim.Deneyimli anneler, ve sevgili öğretmenlerim, çocuklar için neler yapabilirim ?

rafyayı bir yerden biryere bağlayıp iki çocuk seçerek süre tutabilir ipe en çok peçete asan çocuğu birinci seçebilirsiniz. Hikaye okuyarak ( ses tonlamalarına dikkat ederek ) hikayedeki karakterleri çocukları görevlendirerek seçebilirsiniz , şarkı öğretesilirsiniz bir kutu içerisine küçük kağıtlara yazılmış bilmeceleri koyup sıra ile çocukları çağırarak ve süre tutarar bu arada tık tık diye ses çıkararak süre tutup önce çocuğa bilemezse diğer çocuklara sorabilirsiniz hoşlarına gidiyor. bir deney yapabilirsiniz batma yüzme deneyi ( çeşitli nesneleri su dolu leğene bırakıp batanların neden battığını diğerlerinin neden yüzdüğünü önce sorup sonra açıklayabilirsiniz nesneleri çocuklşara seçtirip sırayla yaptırabilirsiniz

Merhabalar...Az önce nette gezerken gördüm bu siteyi ve hemen üye oldum.Ben 5 yaşında bir çocuk annesiyim.Oğlum bu yıl anaokuluna başladı.Önümüzdeki günlerde aile katılımı için okula gideceğim.İlk kez 25 çocukla birlikte yarım saat geçireceğim.Miniklere nasıl bir aktivite sunabilirim.Çocukları nasıl eğlendirebilirim.Bana yardım ederseniz çok sevinirim..Teşekkürler..
rafyayı bir yerden biryere bağlayıp iki çocuk seçerek süre tutabilir ipe en çok peçete asan çocuğu birinci seçebilirsiniz. Hikaye okuyarak ( ses tonlamalarına dikkat ederek ) hikayedeki karakterleri çocukları görevlendirerek seçebilirsiniz , şarkı öğretesilirsiniz bir kutu içerisine küçük kağıtlara yazılmış bilmeceleri koyup sıra ile çocukları çağırarak ve süre tutarar bu arada tık tık diye ses çıkararak süre tutup önce çocuğa bilemezse diğer çocuklara sorabilirsiniz hoşlarına gidiyor. bir deney yapabilirsiniz batma yüzme deneyi ( çeşitli nesneleri su dolu leğene bırakıp batanların neden battığını diğerlerinin neden yüzdüğünü önce sorup sonra açıklayabilirsiniz nesneleri çocuklşara seçtirip sırayla yaptırabilirsiniz

:congratulationscut4rafyayı bir yerden biryere bağlayıp iki çocuk seçerek süre tutabilir ipe en çok peçete asan çocuğu birinci seçebilirsiniz. Hikaye okuyarak ( ses tonlamalarına dikkat ederek ) hikayedeki karakterleri çocukları görevlendirerek seçebilirsiniz , şarkı öğretesilirsiniz bir kutu içerisine küçük kağıtlara yazılmış bilmeceleri koyup sıra ile çocukları çağırarak ve süre tutarar bu arada tık tık diye ses çıkararak süre tutup önce çocuğa bilemezse diğer çocuklara sorabilirsiniz hoşlarına gidiyor. bir deney yapabilirsiniz batma yüzme deneyi ( çeşitli nesneleri su dolu leğene bırakıp batanların neden battığını diğerlerinin neden yüzdüğünü önce sorup sonra açıklayabilirsiniz nesneleri çocuklşara seçtirip sırayla yaptırabilirsiniz:36_11_12:

oncelıkle sıteye hos geldınız ogretmenı sızı okula ozel bi sbep ıcınmı cagırdı acaba onuda bılmekte fayda var yanı mesela bı meslegınız varsa onu tanıtma vb gibi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri