Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
sınıfta herhafta velimiz ve öğrencimiz özgün olarak hazırladıkları kısa oyunları sunuyorlar herkes egleniyor
çok teşekkürler hocam emeğinize sağlık,peki ne tür oyunlar oynuyorlar birlikte,anladığım kadarıyla malzeme de yapıp getiriyorlar bu konuda siz mi yardım ediyorsunuz?paylaşırsanız sevinirim bunu teşekkürler
arkadaşlar veliler çocuguyla beraber kısa bir oyun oluşturuyorlar.kıyafetleride benimde yardımımla hazırlıyorlar dekor müzik işte ne istiyorlarsa oşekilde düzenliyorlar.her pazartesi sınıfta bir velimiz uyguluyor.diger velilerimizde izleyebiliyorlar.tabi bir ders çıkarıyorlar sonunda.herkes egleniyor
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
arkadaşlar bunlarda en yenileri begenmenize çok sevindim.aslında ben pek bişey yapmıyorum veliler çok istekli sınıfta bişeyler yapmak özelliklede çocukları için harika bir deneyim oluyor tabi yaratıcılıklarınıda ortaya çıkarmış oluyorlar sevgiler