arkadaşlar bu staj raporları boğuo beni 3.sınıftayım şimdi okudum bi arkadaş kırmızı kalem kullanmayın rapolarda demiş bi bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın!!!çünkü bugüne kadar hep başlıklarda kırmızı pilot kalem kullandım ne yapcam şimdi baştan mı yazayım yani?uygulama öğretmeni de bişiy demedi.zati elle yazmak öldürüor. bitiremiycem die de pek korkuorum. aman yav hepsini bir arada yürütmek çok zormuş hem okul hem iş hem staj...ne dertliymişim dimi??? şimdiden teşekkürler:36_1_21:
bizim staj raporları ayrı be seroocum aöf nün belirlediği anaokullarında yapıoruz biz.içeriğini bilmek istersen yine de söliyim. her hafta ikişer çocuk gözlüoruz, raporlaştırıoruz ve her hafta için belirlenmiş konular var onlarıda raporlaştırıoruz,hocalarımız not verior ve aöfye gönderioruz, onlarda not verio falan filan.işte böleee...
meraba millet bende aöf öğrencisiyim raporları hiz özenmeden süslemeden sadece sorulara cevap vererk hazırladım. aöf öğretim üyesiyle görüştüm renk tercihiyle ilğili birşey söylemedi raporları 28 mart da teslim ettik. birde biri bana 4. sınıf raporları ile varsa 3. sınıf ikinci dönem raporları byyyyyyyyyyy.
:36_6_3:1 staj dosyama staj hocası 63 vermış yanı bu kadar kötü dosya hazırlamadım sık sık ziyaret edecekmışiz ark okuldakı etkınlıkler yaparken ve gözlemlediğiniz çocuklarınızın resmınıde koyun dosyanıza güzel oluyo ama bizim hoca bu fikrimi herkese söyleyınce benim için artı olmadı oynuyorlar bizle