ya arkadaşlar memurlar nete giriyormusunuz bilmem ama memurlar net çalkalanıyor 23 bin rehper öğretmen alınacakmış bütün gazetelerde yazıyo eğer onlardan bu kadar alınırsa bizden taş çatlasın 1000 kii alır ve buda bizim sonumuz olur şuan çok üzgünüm
Pazartesi başvurular başlayacak inşallah hepimiz için hayırlısı olur ve hepimiz atanırız arkadaşlar.
o haber yalanlandı canınızı sıkmayın arkadaşım...ya arkadaşlar memurlar nete giriyormusunuz bilmem ama memurlar net çalkalanıyor 23 bin rehper öğretmen alınacakmış bütün gazetelerde yazıyo eğer onlardan bu kadar alınırsa bizden taş çatlasın 1000 kii alır ve buda bizim sonumuz olur şuan çok üzgünüm
Atama - KPSS | Atama Bekleyen Rehber Ö?retmenlere Müjde | Habermeb, Meb, Ö?retmen, Personel Meb, Sözle?meli, Mebbis, 657 memur, Atama, Kpss, Memur al?m? bu başka sitenin haberi ve bugün gazetesi çıkarmış bu haberi
elfida arkadaşım kpss başvuruları için demiştim ben onu.bencede bir anda 23000 alım olmaz bizimki gibi senelere bölüp yaparlar. okulöncesini zorunlu yaptı sanmıyorum bizden alım az olmaz bence. yoksa bütün okullar boş kalacak ya
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!