Ağustos atamasından boşalan kadrolara sözleşmeli alım olurmu sizce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dk3532
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dk3532
olursa şayet puanlar gene böyle olabilir mi

sözleşmeli alım olabilirde puanlar bu kadar düşük olucağını zannetmiyorum

inşallah olur ama şimdiden ümitlenmiyelim ikinci bir hüsran için bir çogumuz hazır değiliz ben şimdiden ümidi kestim kapasitem belli 30 yaşındayım yeni mezunlarla yarışacak ne zamanım var nede gücüm şimdi tek yapmak istediğim hemen bir işe girip onlar bana yaşlandın artık diyene kadar çalışıp siğortamı tamamlamayıp emekli olmak acaba özelde çalışan özellikle rehabilitasyondaki arkadaşlar maaşlar ve çalışma şartları hakkında bilgi verebilir mi

tabıkı dusecek
bır suru acık var nasıl kapatacaklar mantıklı olun mutlaka alım olacak ve sozlesmelı alımda da bu kadar dusecek

arkadaşlar benimde kötü geçti ama bence de canınızı sıkmayın alım çok sayıda olacak ve puanlar gene bu kadar düşecek diye tahmin ediyorum..

inşallah..ben 46 ile 26 yı yazmadım olamyıncada çok üzüldüm açılan yerler 2 çocuğumla gitmeye müsait değildi kesinlikle ağustos sonrası söz.alımda puanlar gene düşecek daha iyi yerler açılacak buna inanmak istiyorum belki kadroda bile 50 ye düşer nimet kararlı alacak hepiimzi

ya inşallah dediğiniz gibi olur ve atanırız hepimiz..

arkadaşım sene diyon ya ne kadrolu 50 ye düşer

Bencede sözleşmeli alım olur.Bu kadar açık varken hepsini kadrolu almaz, alamaz.Sözleşmeli mecbur alacak yine.Umarım puanlar düşer geçen sene gibi..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri