AğuStos atamasında kadro bekleyen sözleşmeli arkadaşlar buraya....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ooosakarya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
arkadaşlar nasip nasip

77.432 ile bekliyoruz bakalım. İnş kırıkkale de bi yer olur :/

yazmsaydın kardeşim o kadar açık var gitmiş puanı yüksekmiş doğu yaznış hadi iki yıl önce olsa neyse. ayrıca 69 puan için de matemtik yapmak şart değil. diğerlerinden yaporsın farkı kapatırsın. ben çalışmadan 70 alabişliyorum o zaman ben de dahiyim. ben senden kata kat yüsek paunalrla 3 yıl önce cehenmmin dibine atandım. şimdi puanmın süresi doldu naberç.... kimseyi hor görme 40 da alınır 45 de sanane istediği yer de gider. nasip kısmet meselesi....

Bence bu mevzuyu boşuna tartışıyorsunuz. Bu sistemin yaptığı bi yanlış.Bende aynı şekilde madurum ve bu durumu iki ay hazmedemedim.Her işte bi hayır vardır diyerek alışmaya çalıştım ama şimdi adalet yerini bulacak inş. Bu şekilde düşünüp kendimi rahatlatmya çalııyorum napim.Bence birbirinize laf söylemeden önce empati yapın ve eminim ne hissettiğimizi anlayacaksınız.Burada kendi aranızda tartışmanın bi mantığı yok.

arkadaşlar 73.985 puanım var.sözleşmeliyim.samsun veya ordu kadrolu olurmu acaba...

yav ne sataşırsınız millete size hemen koşturun gidin mi diyen oldu,hem yazarsınız hem cehennem dersiniz.bekleseydiniz biraz,böyle seyler aceleye gelmez.en az 2yıl ordasınız sözleşmeliyseniz sürekli ordasınız tabi.1yıl oldu hala bu muhabbet bitmedi zeka seviyeniz tartışmaya yetiyor ancak....

kimse kimseyi zorla göndermedi herkez tercihini yapıp onayladı.hem gitcem diye kabul edip hem vıdı vıdı etmek ayıp ayıp yeter artık.....

başlığa dikkat ederseniz ağustos atamasında kadro bekleyen sözleşmeliler yazıyor. burda herkezin derdini paylaşabileceği plartformlar var. bu başlık altında maduriyetini anlatanlara haksızlık edilmemeli bence. baştan söylenseydi ikinci atama olacak diye beklemeyen olmazdı sanırım. sonuçta madem 10 bin kişi daha alınacaktı toplu olarak alınabilirdi. Burda haksızlık olduğu kesinlikle doğru bence. ama herkezin nasibi kendine, umarın öğretmen diplomasını almaya hak kazanmış herkez atanır ve kpss denen saçma sınava gerek kalmaz..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri