Ağrıya atananlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yelizzzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@yelizzzz
arkadaşlar ben ağrı tutak atabindi ilköğretim okuluna atandım tutak da 4 kişi daha gözüküyor ama benden başka ağrı yazan yok bu ilçe ve köyle ilgili bilgisi olan varsa bana yardımcı olaabilirmi?

eğitimi batırmışım yaaaa 58 civarı gelio kaldm yine ya

arkadaşlar Ağrı Doğubeyazıt a atananlar. lütfen yazsın.

ben ağrı doğubeyazıt tutak ilköğretim okuluna atandım gülse hocam doğubeyazıt çok güzel biryermiş arkadaşlarım söyledi.ağrı merkezden bile daha gelişmiş.havalanı eylülde açılacakmış...

ben ağrı doğubeyazıt tutak ilköğretim okuluna atandım gülse hocam doğubeyazıt çok güzel biryermiş arkadaşlarım söyledi.ağrı merkezden bile daha gelişmiş.havalanı eylülde açılacakmış...
arkadaşım tutak ilçesi hakkında bir bilgin varmı ayrıca ankaradan ağrıya uçak var mı?

arkadaşım tutak ilçeside çok guzel biryer için rahat olsun.ağrıdaki havaalanı eylülde açılacak.

arkadaşım tutak ilçeside çok guzel biryer için rahat olsun.ağrıdaki havaalanı eylülde açılacak.

teşekkür ederim arkadaşım gidip görmediğim için çok tedirginim ağustosta gidip görücez lojman bulup ayarlayabilirsek ilçe milli eğitim lojman var dedi ama hayırlısı.

arkadaşım lojman ve evlerde var hayırlısı olsun:)

ishakpaşa i.ö.o. hakkında bilgisi olan var mı? doğu beyazıt a atanan bayanlar, evde mi otelde mi kalacaksınız?

ben evde kalıcam evimi tutum hayırlısı ile arkadaşlar doğubeyazıtta görüşürüz inşallah.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri