Ağır hafif kavramı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naturel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@naturel
arkadaşlar bu haftaki kavramım ağır hafif. siteyi gezdim bu kavram hakkında pek bişey bulamadım, nerdeyse hiç bişey. var mı elinizde bişeyler? Aslında asıl derdim bize amaç ve kazanımları da veriyorlar. bakın bunlardan biri en sıkıntı çektiğim DA amaç 6 kazanım 1,2,3. bunlar yeni olan sözcükleri farketme falan. neyse sizlerde ağır hafif kavramıyla ilgili etkinlik varsa lütfen paylaşınız

hocam aklıma bir arkadaşımın üniversitedeyken yaptığı materyal geldi.belki işinize yarar.isteğe bağlı olarak sayı değişebilir.arkadaş kesecikler hazırlamış renkli renkli ve içlerini pirinç mercimekle doldurmuş ama ağırlıkları farklı tabi.herbir kesenin içinde farklı ağırlıkta malzeme vardı ve karışık olarak yanyana dizmişti.çocuklar birebir tartarak elleriyle sıralama yapmışlardı ağırdan hafife ya da tersine.hem sıralama hem renkler hem de ağır hhafif kavramları çok güzel bir şeki,lde veriliyor .çok zor beğenen bir hoca olan fatma hocamız (pamukkaleden)bile çok beğenmişti.inşallah işine yarar ve anlatabilmişimdir.

çok sağol esma hocam ilgilenmenize çok sevindim. verdiğiniz örneğe bir başka sevindim :)

benim aklıma da küçük su şişelerini kaplayıp
içlerine farklı miktarlarda sıvı koymak geldi..
çocuklar elleriyle tartarak ağır ve hafif olanı
kendileri bulabilirler..kolay gelsin...

çok çok sağolun ya. bir saat öncesine kadar ne yapacağım diye kara kara düşünürken şimdi seçim yapamıyorum bu güzel örneklerin arasından. bakın sizin sayenizde ben de başkalarına daha çok yardım etmeye karar verdim. mum ateşinden başkalarına da vermekle hiç bişey kaybetmez. Allah razı olsun

ne demek hocam ALLAH sizdende razı olsun inşallah.yeterki elimizde fikir olsun tabiki paylaşlırız zaten bizi farklı kılanda bu olmalı değil mi.işallah ençok hangi fikir işinize yararsa onu yaparsnız.arkadaşlarımında fikirleri çok hoş bu arada

çok tşk.ler ya benim konumda buydu we hiç birşey bulamamıştım saolun elinize ağzınıza sağlık:D:D

Birşey daha varki çocukların buda çok hoşuna gitti
terazide tartmakda hoşlarına gidiyor
Elbise askısından terazi yaptım kağıt tabaklarla sınıfta lego,evcilik köşesinden bardak ,tabak vs.. tartılar çok hoşlarına gitti

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri