Afyon Semineri Sonrası :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 6:56
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
1.'SİNİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ AFYONKARAHİSAR SEMİNERİMİZ MUHTEŞEM GEÇTİ.
okuloncesiforum, AFYONKARAHİSAR seminerini şanına yakışır bir şekilde gerçekleştirdi. Beklediğimizden çok daha fazla talep gördük. Afyon Lisesi Konferans Salondaki 350 koltuk yetmeyince sandalyeler koyduk. Buna rağmen ayakta kalan katılımcılarımız hallerinden şikayetçi değillerdi. 350 kişilik salona 450 katılımcı sığdırmak durumunda kaldığımız için, ayakta kalan katılımcılarımızdan elimizde olmayan durumdan dolayı özür diliyoruz.
İlginiz ve desteğinizle daha fazla seminerlerle karşınızda olacağız. Emeği geçen tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyoruz.
Bizi yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen üyelerimize minnettarız. Öyle ki; Ağrı’dan, Iğdır’dan Adana’dan, Çorum’dan ve şuan yazamadığım illerden gelen 100e yakın misafirimizi kutluyor teşekkür ediyoruz.

SİZLERİN DE ÇEKTİKLERİ RESİMLER VARSA EKLEYEBİLİRSİNİZ

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

TEYZECİĞİM TEŞEKKÜR EDERİZ. RESİM HERŞEYİ ANLATIYOR SANIRIM.

www.okuloncesiforum.com KURUCUSU VE EDİTÖRÜ, OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞART DERGİSİ VE ETKİNLİK HAVUZU KİTABI EDİTÖRÜ SELÇUK AYDIN BÜLBÜL KONUŞMASINI YAPARKEN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK GELİŞİMİ ANABİLİM DALI BAŞKANI SAYIN PROF.DR RAMAZAN ARI KONUŞMASINI YAPARKEN

SİTEMİZ YÖNETİCİSİ, ETKİNLİK HAVUZU KİTABI YAZARLARINDAN VE AFYON SEMİNERİMİZDE BAŞ ROLÜ OYNAYAN EMEL ÖZDEMİR KİTAPLARI İMZALARKEN (TEŞEKKÜRLER YETERLİ KALMAZ HOCAM)

RAMAZAN ARI KONUKLARIMIZLA SOHBET EDERKEN

KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ SAYIN CENGİZ ÇELİK KONUŞMASINI YAPARKEN

MUSA BAL(NANELİMON), GÖKHAN KAYILI, SELCUK AYDIN BÜLBÜL, CENGİZ ÇELİK,
EKİBİMİZİN BİR KISMI (HÜLYA HOCAM ÇOK GÜZEL SUNUCULUK YAPTI ÇOK TEŞEKKÜRLER)

RAMAZAN ARI, SELCUK AYDIN BÜLBÜL

TEYZEM YİNE SAHNEDE… KATILIM BELGELERİ DÜZENLENİRKEN.

İSMAİL HOCAM HÜSNA HANIMIN GETİRDİĞİ LEBLEBİLERİ AŞIRIRKEN… BİZDEN KAÇMAZ…

YORGUN İKİLİ

EKİBİMİZİN BİR KISMI
SEVAL MEMİŞDAYIOĞLU, DİLEK SELEK, MUSA BAL, HÜSNA EYLÜL, EMEL ÖZDEMİR, AYŞE TURAN, SELÇUK AYDIN BÜLBÜL, İSMAİL MART.
(HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKKÜR EDERİZ.

ARKADAŞLAR ACIKMIŞTI YANLIŞ ANLAMAYIN BEN ACIKMADIM (nanelimon)
Siz böyle dediğine bakmayın. Öğretmenimiz her güneyli gibi yemek yemeyi zevk haline getiriyor.
ACELE İLE YEDİĞİMİZ YORGUNLUK GİDERME YEMEĞİMİZİN ARDINDAN NE YAZIKKİ AYRILIK ZAMANI GELDİ. SELÇUK HOCAMIZ İLE NEŞE KAYNAĞIMIZ İSMAİL HOCAMIZI MUHTEŞEM GEÇEN SEMİNER SONRASI EVLERİNE YOLCU ETTİK. SİZLERLE SANAL ORTAM DIŞINDA TANIŞMIŞ OLMAKTAN, BU GÜZEL EKİBİN BİR ÜYESİ OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM. (emel67)

DEVAMI GELECEK....

çok yararlı bir seminerdi...emeği geçen herkese teşekkürler...

cook güzeldi.öncelikle Selcuk bey olmak üzere emeği geçen herkese cok tesekkür ederiz...

Sayın Selcuk hocam seminer cok güzeldi.başta size olmak üzere emeği geçen herkese tesekkür ederiz.bize böyle bir imkan tanıdığınız için...

ve seminerden döndükkk...Tek kelime ile çok faydalı bir seminerdi emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bu seminerlerin devamını içtenlikle istiyorum.Açıkcası ben bu kadar katılım olabileceğini düşünmemiştim.Salon doldu kltuklar yetmedi....Adanadan gelen aycimler(iki arkadaş)sizleri kutluyorum gerçekten ve gelenler formunda ağrıdan gelen bir arkadaşın ismini gördüm tanımıyorum ama tek kelime ile helal olsun diyorum

seminer cok guzeldı devamı gelır ıns emegı gecen herkese tesekkkurlerrrrrr

ve seminerden döndükkk...Tek kelime ile çok faydalı bir seminerdi emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bu seminerlerin devamını içtenlikle istiyorum.Açıkcası ben bu kadar katılım olabileceğini düşünmemiştim.Salon doldu kltuklar yetmedi....Adanadan gelen aycimler(iki arkadaş)sizleri kutluyorum gerçekten ve gelenler formunda ağrıdan gelen bir arkadaşın ismini gördüm tanımıyorum ama tek kelime ile helal olsun diyorum

Güzel geçmesine çok sevindim keşke bende gelebilseydim:(:(
Başka seminerlerde inşallah.:):)

seminer çok güzeldi bende selçuk hocaya ve emeği geçen herkese tşk ediyorum keşke bu tür okulöncesi ile ilgili seminerler daha fazla olsa Geleceğimiz için okulöncesi eğitim şart....

seminer çok harikaydı ve yararlıyıd bize bu imkanı sunduğunuz için çok teşekkür edyorum sizlere ve ordaki emeği geçen insanlara ...

ağrı mı ? ne güzel valla...
biz gelemedik izmirden :((

bende katıldım seminere gerçekten çok iyiydi bana katkılarının olduğunu düşünüyorum eğlenerek dinledim emeğe geçen herkes tskler

harıka bır konferanstı hersey ıcın tskler eskden geldık ve ınanın umdugumuz gıbı gectı:D

seminer gayet iyiydi. çok faydalı bir seminerdi. uşaktan katılan arkadaşlarla tanışmayı çok isterdim ama olmadı belki bir daha ki sefere selçukaydin ve nanelimon öğretmen arkadaşları görmek güzeldi. konuşmacılar gayet başarılı bir sunum yaptılar tebrik ederim tekrar böyle bir seminere katılıp meslektaşlarımla aynı havayı teneffüs etmeyi isterim

ah hocam bakındık acaba hani birileri varmıdır acaba tanırmıyız diye keşke tanışsaydık başka sefere

Arkadaşlar yeni eve geldim siz dağıldıktan sonra biz buluştuk tekrar :)
Herşey çok güzeldi ilk seminerimiz olmasına rağmen hem hocalarımız hemde anketten de anlayacağımıza göre çok olumlu tepkiler aldık.Arkadaşlar iyi ki varsınız siz yeterki bizi desteklemeye devam edin seminerler devam edecek.Fotografları yeni konu açıp ekleyeceğiz
500 e yakın kişi katıldı.Tüm katılımcılara teşekkürler.Emel hocam a Dilek ve seval hocam a ve ekibine,Emel hocamın eşine t.c.d.d. çalışanlarına,kadir beye de çok çok teşekkür ederim harika bi gündü.
Ağrı ve ığdır dan katılan arkadaşların illlerini açılıs konusmamda söylemediğim için özür dilerim

Çok istemiştim gelmeyi. Okulumuzun kaynaşma çayı nedeniyle gelemedim. Çok üzgünüm, çünkü hem öğretmen hem de velilerden çaya katılım çok azdı. Bu seminer kaçmazdı. Çok çok çok üzgünüm...

resimleri ekleyince daha da üzüleceksiniz sanırım :) :/(

selçuk hocam resimleri sabırsızkla bekliyorum valla...Birde hocam mümkünse eğer seminrde kullnılan konularla ilgili olan sunumları siteye vermeniz mümkün olursa çok sevinirim...

çoooooooookk güzel bir seminerdi.Emeği geçen herkese teşekkürler devamı gelir inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri