can_can 26 Kasım 2010 valla ben urfayı yazıcam ama bılemıyrm olmaz ama yınede tercıh hakkımı kullancam puanım 68
nefelsu 26 Kasım 2010 surrealist şunu yazdı:hangi okulları yazacaksınız ve puanınız? adıyamanda merkezde hangi okullar açık öğrenebilirmiyim
zehra.58 26 Kasım 2010 Halide Edip Anakokulu, Kozan İlköğretim Okulu, Nene Hatun Anaokulu, Sümer Anaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu var hocam merkezde.
zehra.58 26 Kasım 2010 o yüzden işte hocam onlarla kapayılmış gibi gözüküyo işte adam daha iki kat maaşla niye öğretmen atasın oraya???
kuşş 29 Kasım 2010 Gidip hesabını sormak lazım o ücretli alıp kadro açmayanlara..Şeytan siyo ibreti alem içinnn..Nyseee..burda söylemim bari silinir zaten
Nilgün66 29 Kasım 2010 ELİFAY şunu yazdı:hocam birecik merkez mi yazacaksınız yada hangi okulları yazmayı düşünüyorsunuz[ hocam okullara tam bakmadım nerdeler eğer merkezdeyse bir ya da iki okul yazarım..
*ayşe* 29 Kasım 2010 adıyaman yazmayı dusunuyorum bende.merkezlerı.nısanlım orda.ama puanım 63,400.nasıp kısmet artık.sonra urfa akcakale.bunun uzerune bırde 26 yı yapayımmı dıye dusunuyorum.sırf 26.tercıhten dolayı bırturlu tercıhlerımı yapamıyoorum.hala dusunup duruyuyoorummm🙁 🙁