Aday öğretmenler için staj dosyası ve hazırlayıcı eğitim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aybala01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@aybala01
bilgisi olan arkadaşlar staj dosyasını nasıl hazırlayacağım ve hazırlayıcı eğitim ile ilgili soruları nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

4/b sözleşmeli öğretmenlerde staj dosyası hazırlanmayacak değil mi arkadaşlar çünkü bizim adaylığımız kalkmıyor...

ben 2. sınıfım ve stajımız var haftaya uygun planlama örneği arıyorum ama bulamadım bir türlü yardım ederseneiz sevinirim acil lazım cünkü simdiden saolun

mrb arkadaşlar; ben de aday öğretmenim,sadece kadrolu öğretmenlerin adaylığı kaldırılır sözleşmeli öğretmenler kadroya girince adylıkları kaldırılır. staj dosyasına gelince; staj dosyasında hazırlamam gereken konuları müdürüm bana liste hakinde verdi o listeye göre hazırladım dosyamı, ama adylığım kalkar mı kalkmaz mı muamma.. çünkü müdürle papazız..adaylığımı kaldırmama gibi bir durum olabilir mi acaba,olursa o kötü olur işte....

ben de e okul şifresiyle ilgili bişey sormak istiyorum,müdürüm bana çocukların gelişim raporlarını e okula girmem için şifremi verdi ama o sayfaya giremiyorum bazı arkadaşlarım müdürün o sayfaya girmem için yetki vermediğini söylüyor, müdürle aramız bozuk acaba gerçekten yetki vermemiş olabilir mi, bu durumda ne yapabilirim?bilgisi olan arkadaşlar bizimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum.

bende kendi şifremle girdiğim zaman gelişim raporlarını görmüyorum, doldurmamız gerektiği için ancak okulda sistemden girerek doldurdum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri