Acil yardım lütfennn !!!2010 öss ile ilgili sorunum var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebru_msr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ebru_msr
merhaba ben lisei 4.sınıfa geçtim bu yıl yani 2010 yeni sitsemden sınava girecek olanlardan biri de benim:) her neyse ben lafı fazla uzatmadan soruma geçeyim.meslek lisesi çocuk gelişimi okuyorum sınava girince okul öncesi öğr. istiyorum yani kendi bölümümü seçiceğim için puanım kaçla çarpılacak ve de okuldan ayrıyetten bir puan gelicek mi 100 üzerinden başarıya göre gelen puandan şimdiden teşekkürler!!

merhaba ben lisei 4.sınıfa geçtim bu yıl yani 2010 yeni sitsemden sınava girecek olanlardan biri de benim:) her neyse ben lafı fazla uzatmadan soruma geçeyim.meslek lisesi çocuk gelişimi okuyorum sınava girince okul öncesi öğr. istiyorum yani kendi bölümümü seçiceğim için puanım kaçla çarpılacak ve de okuldan ayrıyetten bir puan gelicek mi 100 üzerinden başarıya göre gelen puandan şimdiden teşekkürler!!

http://www.osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFD4AF1EF75F7A7968EB1CB3C09991A6FD

Değerli hocam, aradığınız bütün bilgiler bu adreste mevcut.

[=ebru_msr;565146]merhaba ben lisei 4.sınıfa geçtim bu yıl yani 2010 yeni sitsemden sınava girecek olanlardan biri de benim:) her neyse ben lafı fazla uzatmadan soruma geçeyim.meslek lisesi çocuk gelişimi okuyorum sınava girince okul öncesi öğr. istiyorum yani kendi bölümümü seçiceğim için puanım kaçla çarpılacak ve de okuldan ayrıyetten bir puan gelicek mi 100 üzerinden başarıya göre gelen puandan şimdiden teşekkürler!![/QUOTE]
ben pınar bu sene ea1 329 aldım erzurum okul öncesine gidiyorum sana da başarılar:)
bende meslek lisesi öğrencisiydim istedikten sonra başaramayacağın hiç bişey yoktur kendine güven öncelikle ben okul 3.sü idim okuldan ham puanıma 100 falan geldi kolay gelsin başarılar:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri