Acİl------!!!! Oyun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan e.1992
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@e.1992
ARKADAŞLAR 10 DAKİKA SÜREN (YANİ 10 DaKİKAYI GEÇMEYECEK)ORTAYA BİR ÜRÜN ÇIKACAK OYUN ARIYORUM YALNIZ BNA ACİL LAZIM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

Sanırım ödev için lazım,oyunlar diye site içi arama yaparsan istediğinden de fazla oyun bulabilirsin,kolay gelsin...

saol teşekkür ederim bi deniyim abkiyim

yalnız bulamıorum bunlar normal oyun bnm istediğim oyunda ortaya bir ürün çıkması lazım :(((

o zaman iş,hayalgücüne kalıyor...mesela çocukları ikiye bölüp,iki gruba da isim verirsin.önceden basit bir resim ve renkli elişi kağıtları ya da makarna,ip,vs... hazırlarsın,gruplardan,kendilerine verilen resmi süslemelerini istersin.bu arada bunları müzik eşliğinde yaparsın,müzik durana kadar hangi grup daha çok alanı süslediyse o grup kazanır...

yani hem müzik,hem rekabet,hem faaliyet :) umarım yardımcı olmuşumdur...birileri de bana yardımcı olsa :(

çok oluorum ama aradığım bu tarz bişey de dğil bn bunu yarın uygulucam bu 10dk geçer die düşünüorum ve büyük insanlarla uygulicm çnkü üniversitede okuyorum :)) dha fraklı bişi arıorum.çok saol fikirin için hiç bişey bulamazsam bunu yaparım

hazırlıklarını önceden yaparsan 10 dk yı geçmez bence,ama anasıfında uygulamıcaksan durum değişir tabi..neyse aklıma birşey gelirse yazarım,kolay gelsin...

teşekkrler saolun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri