Acil!!!!!müfetteiş kapıda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hacettepeli86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hacettepeli86
Acil adaylık dosyasındaki belgelerin önekleri lazım.Arkadaşlar yeni atandım başlayalı 1.5 ay oldu ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin çok acil.Müdürümüz hiçbirşey bilmiyo ben napıcam bilmiyorum.Formları bulun ve ulaştıranaı çok duacısı olurummmmmmmm.

bu kadar abartmanıza gerek yok boşuna dert edip korkmayın.benim 5.yılım ben 5 yıldır angarya ve gereksiz olan hiç bir dosyayı tutmuyorum.kimsede bişey demedi.tuttuğum tek şey planlar gözlem dosyası.gelişim raporu yönetmelik gerisi gereksiz yapmacık şeyler.

ben gecen yıl goreve basladım ama ben oyle bı dosya falan tutmadım eger tutuluyosa haberim yok

bana geldi müffettişler ve herşeyi sorup soruşturuyolar bide fırçalıyolar allahın doğusunda.valla arkadaşım dosyan kabarık olsun gerekli gereksiz herşey...

arkadaşım bişeler yollamaya çalışıyorum ama olmadı

bana geldi müffettişler ve herşeyi sorup soruşturuyolar bide fırçalıyolar allahın doğusunda.valla arkadaşım dosyan kabarık olsun gerekli gereksiz herşey...[/QUOT
tabiriniz küçümseme için mi ( allahım dğusu) ben sizin tabir ettiğiniz bölgede 5 yıldır çalışıyorum herhangi bir olumsuzluk görmedim.bunun doğuda yada batıda çalışmayla bi alakası yok gelenin dengesizliği ile.

Arkadaşlar müfettişin sağı solu belli olmuyo ki bide bu gelişim dosyalarını nasıl tutcam yani anekdot oyun gözlem başka ne var kaç tane zaman aralıkları ne olcak yardım ederseniz sevinirim

çiğdem cnm ya bana bişeyler yollasanda çok iyiy olur diğer meslektaşlarımdan da yardım bekliyorum

gelişim dosyası hazır zaten kullandığınız setin yanında veriliyo set kullanmıyosanız kitapçıdan alabilirsiniz.ailenin dolduracağı yer var bi de sizin dolduracağınız yer.siz dönemde bi kez dolduruyosunuz sene sonunda bu dosya idareye teslim ediliyo.gelişim raporu karnelerin yanında veriliyo.biri sizde biri ailede kalıyo çocuğğun plan içerisindeki kazanınmlara ulaşıp ulaşmadığını eksiklerini olumsuz ve olumlu davranışlarını yazıyosunuz.diğer formları ben tutmuyorum ama müfettişler aylık ideal diyolar.aile ihtiyaç ve kazanımlar dolduruluyo çevre incelemesi veli ziyaret formu.vs vs

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim cnm

Arkadaşlar müfettişin sağı solu belli olmuyo ki bide bu gelişim dosyalarını nasıl tutcam yani anekdot oyun gözlem başka ne var kaç tane zaman aralıkları ne olcak yardım ederseniz sevinirim

AYRICA PROGRAM KİTABINDA BUNLARLA İLGİLİ BİLGİLER VAR
www.meb.gov.tr den indirebilirsin

arkadasım bu velı zıyaret formu nasıl bişey örnek gönderırmısın?

gelişim dosyası hazır zaten kullandığınız setin yanında veriliyo set kullanmıyosanız kitapçıdan alabilirsiniz.ailenin dolduracağı yer var bi de sizin dolduracağınız yer.siz dönemde bi kez dolduruyosunuz sene sonunda bu dosya idareye teslim ediliyo.gelişim raporu karnelerin yanında veriliyo.biri sizde biri ailede kalıyo çocuğğun plan içerisindeki kazanınmlara ulaşıp ulaşmadığını eksiklerini olumsuz ve olumlu davranışlarını yazıyosunuz.diğer formları ben tutmuyorum ama müfettişler aylık ideal diyolar.aile ihtiyaç ve kazanımlar dolduruluyo çevre incelemesi veli ziyaret formu.vs vs

Arkadasım bu velı zıyaret forfu nasıl bişey örnek varsa bana gönderırmısın?

Arkadasım bu velı zıyaret forfu nasıl bişey örnek varsa bana gönderırmısın?

Bide gelişim dosyası yerıne egıtım klavuzundaki ebebeyn katılım ve aile ihtıyac belırleme artı çocukla ılgılı bılgıler formu falan var onları doldursak olmazmı acaba?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri