Açık Öğretim Fakültesi 4. Sınıf' a Geçen Arkadaşların Dikkatine ! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:41
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
3
@Tuba TÜRK
Merhaba arkadaşlar...Hepimizin de bildiği gibi , 4. sınıf stajı,3. sınıftaki gibi gözleme dayalı olmadığı için, ücretli öğretmenlik yapsak bile gitmek mecburiyetindeyiz. Ama benim gibi hem çalışan,hem de staja gideceği okul mesafesi uzak olan bazı arkadaşlarım, dilekçe yazıp,hem ilçe milli eğitim müdürlüğüne,hem de aöf ye teslim edeceklermiş. Eğer dilekçe veren kişi sayısı, Türkiye genelinde önemsenmeyecek kadar çok olursa, kabul edilir diye düşünüyorum. Örneğin benim gitmem gereken okul 45 km uzaklıkta. Daha da uzağa gitmesi gereken arkadaşları da biliyorum. Bu gerçekten bizleri zorlayacak bir durum :( Staja hiç gitmemekten bahsetmiyorum.Bulunduğumuz ilçedeki milli eğitimin okullarından birine gitmekten bahsediyorum... Çok konuştum biliyorum ama ,ilginizi bekliyorum :9:

şimdi açık öğretim fakültesini aradım...staj okullarımızın bildirildiği zarf elimize ulaşır ulaşmaz,aöf ye dilekçe yollamamı söylediler. önceki yıllarda bir ilçeden, en az 5 kişinin olması gerekiyormuş ama bu yıl bu şart istenmeyebilir dediler. anladığım kadarıyla arz-talep meselesi...yani arkadaşlar ücretli öğretmen olarak çalışmasak bile,evinizin bulunduğu ilçede staj yapmak hakkımız.....

güncelllllll ......

güncel,güncel,güncelll :)

Ne güzel hayırlı olsun ben yeni3. sınıf oldum bana yardımcı olurdunuz di mi:9:

teşekkür ederim ilginize...tabii elimden geldiğince yardımcı olurum...

Tamam sorularıma başlıyım mı ozamn:p teşekkür ediyorum
3.sınıf stajları ne zman başlıyo acaba ve ne kadar sürüyor¿

geçen sene,14 şubat ta başlamıştı :) ve 14 hafta sürdü...toplam 20 rapor yükleniyor portala,bu yüzden bazı haftalara 2 etkinlik raporu düşüyordu. eğer özelde ya da ilköğretim okulunda çalışmıyorsan,zorlanmazsın...ben ücretli öğretmenlik yaptığım için,staja gitmemiştim ama gidicek olanlar için,gözlem stajı olduğundan dolayı fazla gözümüzde büyütmememiz lazım diyorum.şimdilik bu kadar,sorularına her zaman cevap vermeye çalışırım :)

Anladım teşekkür ederim yok şu an çalışmıyorum ücretli ögretmenlige başvurdum bakalım çıkacak mı:)

aynı anda ders,staj raporu,okul,vs... yürütmek yorucu ama eğer istiyorsanız çalışmayı,inşallah olur :)

Evet istiyorum ögretim hizmmeti puanım artar en azından :)

merhaba
ben de bazı şeyleri öğrenmek istiyorum bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim
anladıgım kadarıyla 4.sınıf stajı 2 farklı ders gibi 2 döneme ayrılmış
1.dönem öğrtemenlik uygulaması adı altında geçiyor bu toplam kaç hafta sürecek
2.dönemki ise ilköğretmie hazırlık olarak adı geçiyor ve uygulama diyor bu dersin içeriği amacı nedir ve bu uygulama toplam kaç hafta sürecek dersten geçme nasıl olacak
4.sınıfın derslerini göremediğimiz için merak ediyorum ben 3.sınıf öğrencisiyim ama çalıştığım için bunları merak ediyorum
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

hilal arkadaşım,,,malum sistem değişti...bazı derslerin de isimleri değişti ama içerik olarak aynıymış...yani,şöyle anlatayım:toplamda 21 hafta sürücek stajımız. ilk dönem etkinlikleri biz hazırlıcaz,ikinci dönem de yıllık-günlük planlar,seçtiğimiz bir ya da birkaç çocukla ilgili raporları hazırlıcaz.dersten geçme meselesine gelince,,,staj öğretmenimiz,milli eğitim tarafından verilen rehber öğretmen ve yüklediğimiz raporlar doğrultusunda, anadolu üniversitesinin vereceği puanların ortalaması alınacakmış. bürodan aldığım bilgiler ışığında yazdım bunları...,inşallah kolayca atlatırız bu seneyi...

ve ayrıca,,,bu yıl staj okullarımızı Anadolu Üniversitesi değil,il milli eğitim müdürlükleri belirleyecekmiş...

Arkadaşlar 4.sınıf öğretmenlik uygulaması staj dosyasına ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri