açık öğreti mezunu arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan revnaktar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@revnaktar
arkadaşlar başvuruda bizim üniversite ile ilgili mezun olduğu yüksek öğretim proğramında iki seçenek var. 1-ANADOLU ÜNV. AÇIK ÖĞRTM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ
2- ANADOLU ÜNV.AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ(AÇIKÖĞRETİM
biz hangisini seçeceğiz. ben birinciyi işaretlemiştim çoğu arkadaşlar ikinci şıkkı işaretlemiş. sizce hangisi olacak.

arkadaşlar başvuruda bizim üniversite ile ilgili mezun olduğu yüksek öğretim proğramında iki seçenek var. 1-ANADOLU ÜNV. AÇIK ÖĞRTM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ
biz hangisini seçeceğiz. ben birinciyi işaretlemiştim çoğu arkadaşlar ikinci şıkkı işaretlemiş. sizce hangisi olacak.

2. olacak arkadasım

Ogretmenlık tercıh basvurusu mu bu sordugunuz

Böyle bir seçenek yok ki

aarkadaşım diplomanda ne yazıyorsa onu işaretlemen lazım çünkü onaya gittiğin zaman diplomanın aslıyla karşılaştırıyorlar

Arkadaşlar yazdığım iki bölümün farkını merak ediyorum ünv. aradım onlarda bilmiyor. osym ye sorun diyor. osym ye bir türlü bağlanamadım. milli eğitimdekilerde bilmiyor. sonuçta fakülte aynı bölüm aynı .... iptal edip ikinciyi yazdım ama onun bile doğru olduğundan emin değilim.

arkadaşım tek fark fakülte farkı zaten ona takılma biz anadolu ünin açık öğretim fakültesini okul önc. öğrt. bölümünü okuduk diğer arkadaşlar farklı üninin eğitim fakültesi okul öncesi öğrt. bölümünü okudular.yani herkesin eşit bir şekilde ataması yapılacaktır.

bende önce anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi o.ö.öğretmenliği(açıköğretim)i işaretledim onaylattım sonra yanlış olduğunu ve diplomada anadolu üniv.açıköğretim fakültesi o.ö.öğretmenliği yazdığını söylediler değiştirdim yani parantez içinde açıköğretim yazanı iptal ettirdim....umarım bir sorun çıkmaz

bende parentez içinde olanı yazdım bencede yanlış oldu banada ısrar ettiler diplomadakini yazın diye arkadaşlarda parentez içindekini yazmış diye bende öyle yaptım

ben açıköğretim fakültesi okulöncesi öğretmenliği olanı işaretledim..
parantez içindeki seçenekte açıköğretim yazıyor, parantez içinde olmayanda da açıköğretim yazıyor eee fark nerede burada? diplomada yazan isteniyorsa her ikisinde de aöf yazıyor sonuçta :S

bende bişey anlamadım bu işten ben parantez içinde açıköğretim yazanı işaretledim onayda birşey söyliyen olmadı yarın demesinler yanlış beyanda bulundunuz olurmu olur

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri