Açelya anaokulu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zzehra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zzehra
MERHABALAR.2001 S.D.Ü MEZUNUYUM.2 YIL KIZ MESLEK LİSESİ 1 YIL ANASINIFI ÖĞRETMENLİĞİ YAPTIM.ŞİMDİ ANKARA ETİMESGUT AÇELYA ANAOKULUNDA KADRLU OLARAK 3 YILDIR ANAOKLULU ÖĞRETMENLİĞİ YAPMAKTAYIM. ŞANSLI İNSANLARDAN OLDUĞUMU DÜŞÜNÜRÜM Kİ SEVDİĞİM İŞİ YAPMAKTAYIM ,HERKEZE SEVGİLER...NEŞELİ ANLAR.:36_1_19:

Aramıza hoş geldiniz hocam...
Başarılar dilerimm:)

hoş geldiniz hocam..

hoşgeldiniz öğretmenim

hoş geldinizz ögretmenimmm...sizde bizim gibi şanslısınız demek sevdiğiniz işi yaparak. siz daha çok şanslıymışınızz ankara gibi bir yerde yaparak :) iyi eğitim ve ögretimler...zor bir dönemdeyizzzz kolay gelsinnn sizlere de :)

Arkadaşlar görev yaptığım yerden değil ;işimden memnunum .Bir kez daha tercihim sorulsa bu bülümü isterim.Benim hamurum insan ben ona şekil veriyorum`, ben bu kanaatteyim.EK bilgi vereyim Ankara da çalişmak bir avantaj değil bilakis daha sıkntılı çünkü öğretmen açığı çok fazla , sınIflar kalabalık ve diğer sorunlar burda da var. Görevinizde başarılar dilerim kolay gelsin......

HOŞGELDİNİZ BAŞARILAR...

Bende cok sanslıyım sizin gibi bir ögretmenin yanında staj yaptıgım icin..Ögrencilerinizde cok sanslı tabii.Sizin gibi ögretmenler oldugu surece yenı nesıller daha ıyı yetısecek.

Bütün arkadaşlara çok teşekkürler.Stajerime de burdan 'Alandamı dır marifet Verende mi? bunu bir düşünsün görüşmek üzere ...etkinlikli kalın !

hoşgeldiniz...

düsündüm hocam bence her ıkısınde de sız vermezsenız ben nasıl alıcam oyle degil mi?ıyı aksamlar...

HOŞGELDİNİZ HOCAM:)

aramıza hoşgeldiniz selamlar....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri