9 temmuzda atananlar gÖreve baŞlama tarİhİ ne zaman

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan minniş1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Bana tebliğat falan gelmedi,tahmini kadrolular kpss sonuçlarından sonra bu hatfa içinde atanır umuduyla pazartesi için uçak bileti ayırttırdım ama yazılanlara bakılırsa iptalmi ettireyim arkadaşlar. Şırnak idil'e atandım bu arada. Aradığımda ordaki görevli 16 sından sonra kadrolular belli olur demişti bende ona göre işimi ayarladım.

çok erken gidiyorsun hocam bileti ertele bence şırnakta olsa 1 inden önce başlayamayız kılavuzda öyle yazıyor 29unda çıksan 31 inde işlemlerini halledersin 1 inde başlarsın

çok erken gidiyorsun hocam bileti ertele bence şırnakta olsa 1 inden önce başlayamayız kılavuzda öyle yazıyor 29unda çıksan 31 inde işlemlerini halledersin 1 inde başlarsın
Sağolun hocam haklısınız durum onu gösteriyo ama zaten pazartesi derken bu pazartesi değilde diğer pazartesi için yer ayırtmıştım belirtmeyi unutmuşum. yani 23 ü olacaktı. Ama bu durumda o tarih bile çok erken.

Bu duruma bakılırsa,15 gün sonra yola çıkmamız gerekir.doguda ev bulmak zormuş.ATANDIKTAN İKİ AY SONRA GÖREVE BAŞLATILMAK ...TABİKİ MAAŞ VERMELERİ GEREKİYORDU?SABIR

arkadaşlar tebligata falan gerek YOK.atandığınız mebi arayın.herşeyinz orda var.siz yanınıza para alın,dıploma,fotoğraf,kpss sonuç belgesi gerekli....bi kaç gün erken gidn doğuda ev sorun oluyo...tanımadığınız kişilerle eve çıkmayın(ben cıktım gördüm...)şırnak ,hakkari gibi bölgelerde öğretmen evini tercih edin.hepinze kolay gelsin.bu arada ben mardinde görev yapıyorum :)))

arkadaşlar kesin net bir şey yok.. (.ne zaman oldu ki) .... sadece şunu bilin doğuya gidiyoruz çoğumuz batı insanıyız ve oralar uyandığımız şehir gibi değil ...ve biliyorum ki çok zor günler var önümüzde sadece şunu bilin o sıkıntılara bide ev sorununu eklemeyin erken gidin ve evinizi eşyalarınızı kurun...zaten sonradan diyeceksiniz ki keşke erken gelip evimi kursaydım...çünkü ev kalmıyo gerçekten ve ev arkadaşı durumuna başvurmayın ( zorda kalmadıkça ) bunu bari o ilk sıkıntılardan atın ve diyorum ki HERKESE KOLAY GELSİNNNNN...

arkadaslar hadı hayırlsıı.31 ınde atandıgım yerde olacagım.....bıletımı aldım

arkadaslar ben ösym sonuc belgemın aslını kaybettım.fotokopisi gecerlı olur mu acaba basvuru esnasında...kılavuzu okumadım bılen varsa paylaşabılır mı..please....

arkadaşım bende kaybettim....ösym bürosuna gittim ama bize gelen belgelerede aslı diye belirtmişler...ç.kale de yaşıyorum buradaki ösym bürosu veremiyeceklerini ankara ösym bürosundan alabileceğimi sölediler... ankara ösym yi aradım ordan alıcağımı fakat tam 15 gün sonra postalanıp elime geçiyomuş...bende ankaradan tanıdığıma yaptırıp öle aldım...bulunduğun şehirdeki ösym ye git oradakiler seni yönlendirir...ama gerçekten aslını istiyorlar...

yukarıya yazdım bi arkadaşım da atandığı ili aramış oradanda aslını istediklerini belirtmiş...kolay gelsin

arkadaşlar bende van'a atandım, oranın atama brosunu aradım, kpss sonuç belgesinin aslını kaybettiğimi söyledim, bana internet çıktısıda olur dediler.

bende VAN a atandım hocam ve bende aradım bana aslı diye belirtildiği için aslı olması gerekiyor dediler..

ya neden böyle ikili konuşuyorlar anlamadım. ayrıca memuruz nette okumuştum internet çıktısı oluyo falan yazmışlar ama..

siz van da nereye atandınız.

VAN saray ilçesi...iran demek daha kolay..10 km. var aramda :::::::)

hocam elinize tebligat geldi değilmi....orda aslı diye belirtiliyor...o kağıtlar van il milli eğitim müdürlüğünden geliyor...(yani bana vandan) ordan aslı isteniyorsa siz bence ona buna bakmayın ve oralarda mağdur olmayın...aslı dedilerse aslıdır...kolay gelsin hocam...

dua edelim ırak la sınır diyil :)

sizin Van 'ın neresi hocam...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri