9 Mayıs Ağrı Okul Öncesi Semineri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yönetim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Yönetim

09 MAYIS 2010 AĞRI

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM SEMİNERİ

3 KONU 3 KATILIM BELGESİ

<table border="1" height="336" width="626"><tbody><tr class="s"><td align="middle" height="39" width="109">SAAT
</td><td align="middle" width="251">KONUŞMACI
</td><td align="middle" width="374">SUNUM KONUSU
</td></tr><tr><td align="middle" height="30">11:00--11:30</td><td colspan="2" align="middle">KAYIT VE YERLEŞME İŞLEMLERİ</td></tr><tr><td align="middle" height="31">11:30--12:45</td><td align="left">ÖĞRT.GÖR. CENGİZ ÇELİK
</td><td align="left">YARATICI DRAMA(OKUL OYUNU
</td></tr><tr><td align="middle" height="33">12:45--13:00</td><td colspan="2" align="middle">ARA</td></tr><tr><td align="middle">13:00--14:30</td><td align="left">ARŞ.GÖR.ÖZDEN KUŞCU</td><td align="left">OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE MÜZİK ÖĞRETİMİ</td></tr><tr><td align="middle" height="34">14:30--14:45</td><td colspan="2" align="middle">ARA</td></tr><tr><td align="middle" height="40">14:45--15:45</td><td align="left">ÖĞR.GÖR.CENGİZ ÇELİK</td><td align="left">
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE KAVRAM ÖĞRETİMİ
</td></tr><tr><td align="middle" height="43">15:45--16:30</td><td colspan="2" align="middle">KATILIM BELGELERİNİN DAĞITIMI VE BİTİŞ</td></tr></tbody></table>
KONTENJANIMIZ 250 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.
LÜTFEN ÖDEME YAPMADAN ÖNCE KONTENJAN HAKKINDA BİLGİ ALINIZ.

YER : DOĞUBEYAZIT ÇOK PROGRAMLI LİSESİ KONFERANS SALONU

..............................

TARİH : 09 MAYIS 2010

SAAT : 11.30 - 16.00 ARASI

3 ADET KATILIM BELGESİ İÇİN TOPLAM 30 TL alınacaktır.

ÖDEMELER İÇİN HESAB NUMARALARI
Herhangi bir Ptt Şubesinden
Hesap No : 5980005
Mavi Düşler Eğitim Ltd.Şti.
Veya
Hesap No : 1114015
Diğer Hesap Numaraları
ZİRAAT BANKASI
ŞUBE NO: 0665
HESAP NO: 07115188-5003 (İBAN:TR720001000665071151885003)

İLETİŞİM VE KAYIT: TEL:0542 565 0987
Ücret yatırıldıktan sonra 0542 565 0987 den Harun Bey ile kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.
İSİM SOY İSİM:
HANGİ İLDEN KATILDIĞI:
Katılım belgeleri önceden yazılacağı için lütfen Yukarıdaki Bilgilerinizi eksiksiz yazdırınız.
SPONSORLUK İÇİN İLETİŞİM: TEL:0542 565 0987

SIKÇA SORULAN SORULAR:

1-Seminer İptal Olur mu?
Mavi Düşler Eğitim Danışmanlığının düzenlediği hiç bir seminer iptal olmamıştır.

2-Seminer ücretini güvenle yatırabilir miyiz?
Daha önce düzenlediğimiz 20 nin üzerindeki seminerin görüntülerine ve yorumlarına sitemizden göz atabilirsiniz.Seminerimize gelen binlerce katılımcımıza bizlere güvendikleri için teşekkür ederiz.

3-Seminere geldiğimde ayakta kalırsam ?
Seminerde herkesin koltuk numarası olacaktır.Hiç bir sorun yaşamayacaksınız.

4-Belgeleri alırken kalabalıkta zorluk yaşayacak mıyım?
Hayır.Tüm belgeler poşetlenerek son seminer arasında koltuk numarasına göre dağıtılacaktır.

5-Seminer saatinde başlar mı?
Seminerimiz tam saatinde başlayacaktır.Bitiş saati 10 ila 20 dk.arasında farklılık gösterebilir.

6- 5 kişiyiz.5 kişilik ücreti yatırdık.Daha sonra grubumuzu 10 kişiye çıkartıp grup indiriminden yararlanabilir miyiz?
Elbette yararlanabilirsiniz.

7-Seminere gelirken yanımızda birleyler getirecek miyiz?
Eğer var ise orff çalgılarından getirmeniz,rahat giysiler giymeniz rica olunur.(Şart değildir)

8-Herkes katılabilir mi?
İsteyen herkes seminere katılabilir.

Ağrı doğubeyazıtta süper bir seminer sizleri bekliyor.

bende geleyim o zamn harun bey.... "yeğen" olarak

neden doğu beyazıt. ben eleşkirtte oturuyorum.ağrı merkezde olma ihtimali yokmu

ismail bey sizleri aramızda görmek biz çok mutlu eder..."dayı olarak".

bencede ağrı merkezde olması daha ii olurdu. doğubeyazıt neden?anlamadım doğrusu.

harun abi çok tsk ederim böyle bi güzel günü bize ayıran tüm hocalara ve emeği geçenlere büyük saygılarımı ve selamları ve sevgilerimi gönderiyorum. böyle bi seminer için çok tsk ediyom arkdaslarımın adınıda çok güzel olcak inş

09.05.2010 d.beyazıt semineri harikaydı süperdi katılan ve tüm emeği geçen hocalarımıza tskler saygılar sunuyorum aRkdaslar seminerleri kaçırmayınız seminer süperdi d.beyazıtta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri