9 Kasım İzmir Seminerimizden Görüntüler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüsna_eylül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 9:41
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hüsna_eylül
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞART DERGİMİZ VE WWW.OKULONCESIFORUM.COM TARAFINDAN HAZIRLANAN İZMİR SEMİNERİMİZ 400 CİVARI KATILIMCIYLA ŞANINA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİ.

SEMİNERİN GERÇEKLEŞMESİNDE EMEKLERİ BÜYÜK OLAN (ÖNCELİKLE BENGİ VE TOLGA) TÜM EKİBİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ.

NİCE GÜZEL SEMİNERLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE
(MUSA BAL)

Cicilerimizi giyip Sabah erkenden seminer için düştük yollara
:110103_aphextwinz_p

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Tüm ekip bir araya gelip kahvaltımızı yaptık seminer için enerji topladık :congratulationscut4

Tüm katılımcılarımızı şekerlerle kolanyalarla karşıladık:110103_aphextwinz_p

Katılımcılarımızın tek tek kayıtlarını aldık (fırsattan istifade forum üyelerimizlede tanıştık ):congratulationscut4

standımıza gelip kitap ve cd mizi alarak bize destek veren selçuk hoca;meltem hoca,ve gökçe hoca ( kitap ve cd parasını 4 ile çarparak aldık ):congratulationscut4

Standımıza olan ilgi çok güzeldi birçok üyemiz dergimize abone oldu ;kitap ,dergi ve cd alarak arşivlerine buram buram emek kokan çalışmaları eklediler :congratulationscut4

:congratulationscut4 :36_7_8:

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızla birlikte seminerimiz başladı

Dergi Edtörümüz ve forum yönetim ekimizden Musa bey açılış konuşmasını yaparken

ramazan hocam sunum yaparken(fotoğraf makinasının azizliği nedeniyle net çıkmamış bu nedenle cengiz hocamın sunum yaparken resmi yok :( )

tülay hocam sunum yaparken

salondan görüntüler

Selçuk hocamdan habersiz işlerden kaytarıp meryemcemle seminer salonuna kadar girdik nihayet :congratulationscut4

Semimer aramızdan görüntüler

son sürat katılım belgelerimiz hazırlanırken

okuloncesiforum baş yöneticisi meltem hanım konuşmacılara ve yönetim ekibine çiçeklerini verirken

veeeee seminer ekibimiz :36_3_12:

(sol baştan ayşe ,selçuk hocam,esra ,meltem ,gökçe ,musa hocam,ben deniz hüsna,sevil ,meryem ,bengi )

(sol baştan gökhan hocam,gamze ,bengi,tülay hocam,ben deniz hüsna ,meryem ,cengiz hocam,ramazan hocam ,selçuk hocam,ayşe ,esra , gökçe ,gonca ,meltem .musa hocam)

sol baştan meryem,banu(yavuz cemal)Hüsna,gamze,bengi,esra,ayşe,gökçe,meltem

ve Tabiki seminerlerimizin sonunda vazgeçilmez görüntü hep birkikte olduğumuz akşam yemeğimiz

sunuculuk yaptığı için fotoğraflarımız da çok fazla gözükmeyen gamzemide unutmamak gerek :110103_aphextwinz_p

SEMİNERİMİZİN İZMİRDEKİ ASIL MİMARLARI BENGİ KIRBAKAN VE TOLGA AŞICI
ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZDAN ÖTÜRÜ TEKRAR TEŞEKKÜRLER. HEP BİRLİKTE DAHA DA GÜZELE ULAŞMAK DİLEĞİYLE.

Tekirdağ,Muğla,Aydın,Manisa,ve İzmir ve izmir ilçeleri olmak üzere çevra illerden gelerek bizleri onurlandıran tüm katılımcılarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum.

Seminerlerimiz sayesinde forum ve dergi abonelerimizden birçok arkadaşlarımızlada birebir tanışma imkan bulduk özellikle yavuz cemal(banu) sibelder(sibel) hocalarımla tanışma imkanı bulduğum için çok mutluyum.

Seminerimizin hazırlanmasında emeği geçen başta bengi ve tolga olmak üzere selçuk hocama,musa hocama,ismail hocama,melteme,gamzeye,sevile,esraya,goncaya,gökçe ye , gökhan hocama,ve tabiki meryem ve ayşeme çok ama çok teşekkür ediyorum:36_3_12:

herşey tek kelime ile harika idi.Seminere dair ne anlatsak az sadece Şunu diyebliyorum bu sevinç mutluluk ANLATILMAZ YAŞANIR.

Diğer seminerlerimizdede forum ailesinin tüm ferdini aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum:36_3_12: Hüsna...
PHP:
SELÇUK AYDIN :Bizleri yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarımıza,seminerin başından sonuna kadar her türlü özveriyi gösteren Bengi,Tolga,Gamze,Gökçe,Hüsna,Meryem,Gonca,Esra,Meltem,Ayşe,Musa,İsmail ve Sevile çok teşekkür ederim.Seminerin asıl kahramanları Tolga ve Bengiye göstermiş oldukları misafirlikten ötürüde ayrıca teşekkür ederim

sibelder ve fahriye üyemiz ile tanıştım ve anında kaynaştım.
yavuzcemal yani Banucuğum geldi taaa Manisalardan,onada çok çok teşekkürler..
ilginiz ve sevginiz için çok teşekkürler arkadaşlar...
bende sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum hüsna,bengi,tatlıcadı meryem ve adını atladığım arkadaşlarım hepinizle tanışmak güzeldi,:congratulationscut4çok güzel bir seminerdi katılım çok güzeldi ...siszler tekrar görmek sohbet etmek isterim inşallah nice seminerlere hepbirlikte :36_7_8:

tesekkurler husna hocam ekledıgınız goruntuler ıcın ..ese dosta gosterme ımkanımız oldu:)

gamze hocamın sıcak tavrı ıcın ayrıca tesekkurler :)

unutmadan tatlı cadı hocam ve pretty hocam dı sanırım (unutmus olabılırım ) ıle de uzaktan merhabalastık ...onlara da guleryuzlu tavırları ıcın tesekkurler..

tesekkurler husna hocam ekledıgınız goruntuler ıcın ..ese dosta gosterme ımkanımız oldu:)

gamze hocamın sıcak tavrı ıcın ayrıca tesekkurler :)

hocam biz kayıtta idik neden kendinizi tanıtmadınız aşk olsun şimdi çok üzüldüm inanın sizinle tanışabilmeyi çok isterdim

Gerçekten çok muhteşem bir seminerdi. Darısı Bursa' ya artık.
Forum ailemiz ( fahriye,sibelder,yavuzcemal,sevil çiçek ve ismini şuanda hatırayamadım arkadaşlarımız ) ile tanışmaktan gerekten çok keyif aldım.
İyiki bir aileyiz ve iyi ki birlikteyiz:):):)
Veee organizasyon için Bengiciğimi sırf afişler için gecenin bi vakti evden çıkardığım ve orada yaklaşık 20dk ya yakın konuştuğumuz için, emekleri içinde Tolgaya ayrıca teşekkür ederim.

HÜsna hocam kayitta sizi gordum fakat kalabalikti baŞiniz ..kaydimi baska bir arkadas yapti ..daha sonra konusmak istedim fakat siz kosusturma icindeydiniz .bende tanismak isterdim sizinle..artik baska bir seminere nasip olursa ..tesekkurler emekleriniz icin

görüntüler herşeyi anlatıyor... şimdi orda olmak vardı yaa... daha nice seminerlere okuloncesiforum ailesi... hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz... oralarda olamadığımız için çok üzgünüm... inş. başka zeminerlere görüşürüz...

taaa Selçuklardan Esradnlr diyemeyeceğim çünkü Selçuk ayağımızın dibi.
sende bizim sitemizin İzmir Şubesinin vazgeçilmez aile bireyisin canım benim,seni bizden ayrı tutmuyorum.

Uriş nasıl?
çocukların tepkileri nasıldı?
seminerimizde Urişimizde vardı.
ilk başta kayıt masasında gelen misafirlerimizi karşıladı,sonra dinlenmeye güneşe çıktı.
kafasındaki ur yüzünden ismi Uriş.

NOT: Uriş'i görmeyenler merak ediyorlardır.
ama ben Esranın Urişin resmini koyarak olaya açıklama getirmesini bekleyeceğim.

:)))) koptum valla...:36_11_6:
1.si uriş çok iyi maşallah çocuklar bayıldı urişe..
hayvan 2 günde selçuğa gelebilmek için
kaç km. yol yapmak zorunda kaldı ve sağ
salim nihayet sınıfımıza yerleştirdik...başındaki ura rağmen
turp gibi yaşıyo çocukların sevgisiyle bence :))
urişe bi arkadaş daha almayı düşünüyorum ...
Ayrıca bi sertifika da urişe almak lazımdı :))
2. selçuk burdan 1 saat :)) ama izmirliyim tabii.
güzel sözlerin için teşekkür ederim canım...

işte URİŞ :)))

rica ederim canım benim,aileden olduğun gerceğini daha fazla saklayamayız.
:36_7_8:
bizde Urişi öpüyoruz.
bencede Urişe birde Huriş yakışır.
mutlu mesut yasarlar.
:36_11_6:[/quote]

ewet en kısa zamanda hurişi de bahçeden yakalayıp getircek veliler :)

Seminerin görünmeyen kahramanıydı Urişte çaktırmadan kayıt aldığını bile gördüm :77wu[1]: Uriş i ve seni yine bekliyoruz canım özletmeyin kendinizi ona göre:36_15_4:

Seminer süperdi :) İçeride bulunarak tüm semineri dinleme şansına sahip oldum :)
İyi ki kamerayı bana vermişsiniz çok sevdim ben bu işi :)

Bursa da da bu görevi seve seve üstlenirim Selçuk hocam :)

İsmail Hocamın yokluğu ikramlar sırasında gözden kaçmadı yani

Seminerimize katılımda bulunan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim ayaklarınıza sağlık :36_3_12:

Sibelder, Fahriye, Yavuzcemal isimleri aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımızla tanıştığıma memnun oldum. İnşallah tekrar görüşmek nasip olur. Güleryüzlü sıcak tavrınızın bizlere yansımasını gördünüz. Sevgi ve saygılarımı iletiyorum. :congratulationscut4

Bizleri bu güzel organizasyonda bir araya getiren ve tanışma fırsatı veren SELÇUK HOCAM VE MUSA HOCAMA çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca Tolga hocam ve Bengi hocam yine baş rollerde ayrıca büyük bir teşekkürü hak ediyorlar.. Organizasyon çok güzeldi emeklerinize sağlık. :36_3_12:

seminer tek kelimeyle MUHTEŞEMDİ.....

Ramazan hoca ,Cengiz hoca,Ayşe hoca nın sunumlarını keyifle dinledim..

bende yeni tanıştığım hüsna,gökçe ,gonca, ayşe,meryem,sibel,bengi,musa(hocam) arkadaşlarla tanıştığıma çok çok memnun oldum...

daha öncedende tanıştığım esracım ve gamzecimle de tekrar görüşme imkanım oldu :)

Tüm okulöncesiforum ailesi ekibinden, pozitif enerjilerinden,yüzlerindeki o samimi gülümsemelerinden ve emeklerinden dolayı çok teşekkürler..

seminer tek kelimeyle MUHTEŞEMDİ.....

Ramazan hoca ,Cengiz hoca,Ayşe hoca nın sunumlarını keyifle dinledim..

bende yeni tanıştığım hüsna,gökçe ,gonca, ayşe,meryem,sibel,bengi,musa(hocam) arkadaşlarla tanıştığıma çok çok memnun oldum...

daha öncedende tanıştığım esracım ve gamzecimle de tekrar görüşme imkanım oldu :)

Tüm okulöncesiforum ailesi ekibinden, pozitif enerjilerinden,yüzlerindeki o samimi gülümsemelerinden ve emeklerinden dolayı çok teşekkürler..

seni görmek güzeldi banucum... ayağına sağlık..tekrar görüşürüz inşallahh.
kuzucuğu öp benim iiçin :)

Seminerin görünmeyen kahramanıydı Urişte çaktırmadan kayıt aldığını bile gördüm :77wu[1]: Uriş i ve seni yine bekliyoruz canım özletmeyin kendinizi ona göre:36_15_4:

Seminer süperdi :) İçeride bulunarak tüm semineri dinleme şansına sahip oldum :)
İyi ki kamerayı bana vermişsiniz çok sevdim ben bu işi :)

Bursa da da bu görevi seve seve üstlenirim Selçuk hocam :)

İsmail Hocamın yokluğu ikramlar sırasında gözden kaçmadı yani

Seminerimize katılımda bulunan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim ayaklarınıza sağlık :36_3_12:

Sibelder, Fahriye, Yavuzcemal isimleri aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımızla tanıştığıma memnun oldum. İnşallah tekrar görüşmek nasip olur. Güleryüzlü sıcak tavrınızın bizlere yansımasını gördünüz. Sevgi ve saygılarımı iletiyorum. :congratulationscut4

Bizleri bu güzel organizasyonda bir araya getiren ve tanışma fırsatı veren SELÇUK HOCAM VE MUSA HOCAMA çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca Tolga hocam ve Bengi hocam yine baş rollerde ayrıca büyük bir teşekkürü hak ediyorlar.. Organizasyon çok güzeldi emeklerinize sağlık. :36_3_12:
:)))) uriş te kayıtta öğrenci kartlarını kontrol etti çaktırmadan :))

,zmir semineri çok güzeldi çok zevk alarak ve bilgilenerek izledim teşekkürler

Emeği geçenlere çok teşekkürler...
Hüsnacığım anlatımın ve resimler için teşekkürler, resimlerden görmüş oluyoruz sizleri seminerlerimizi:)

semıner cok guzeldı hersey ıcın tsk ederımmm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri