7080 okul Öncesİ ÖĞretmen alinacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gözdeğmez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gözdeğmez
2010 ağustaosunda yapılacak.. aşağı yukarı bu kadar olur...

şubatta-mattta-nisanda-mayısta-haziranda-temmuzda atama yok

bunlara inanmıyrm alacaz demiiyorlar düşünüyoruz diyor 11 ayda yapılmış toplantı bak kaç ay geçtiii

ağustosta almak zorundalar zaten ama bizim mücadelemiz şubat ataması için hatta sadece bizim branşımız değil tüm öğretmen adayı arkadaşlarımız için.aldanmayın ağustosta 7080 atama yapmalarına bizi düşündüklerinden değil almak zorunda oldukları için .ücretliyi bırakalım 2. dönem

kaçıncı sayfada yazıyor arkadaşlar bulan varmı

ilk sayfalardaydı ama kasım ayında konuşulmuş yani aralık atamasından önce aralıkta aldıklarınıda sayarlar 7080 değil 6000 küsrlarda kalır rakam ayrıca bunun büyük bir kesimide kadrolu alnırki buda demek oluyorki mevcut sözleşmeliler kadroya alınacak alsalar bile çok komik bir rakam olur.

orası öyle ama bi taraftanda sözleşmeliye kadro çalışmalarımız yok dedi nimet çubukcu,buna ne demeli

arkadaşım ya ücretliyi bırakıp onları mecbur edicez yada oturup temmuzdaki sınav için hazırlanıcaz .başka çaremiz yok.hep ümit ederek ders çalışmayı erteliyoruz sonunda köşeye sıkışan biz olucaz.

en ıyısı temmuzdakı sınav ıcın calışmak.bakın nasıl atanıcaz hemde kadorluu.ben ekımden bu yana çalışıyrm dersaneye gıdıyorum.bu sene rehberlık hocamın(atama işinden cok ıyı anlıyor) bana sen bu sene gıtme seneye düşecek yıne 35lere kadar ıyı bır yere gidersın sımdı gtsen bıle doğuya gıdeceksın değmez saten calışıyorsun sınava ıyı bı puan alırsın dedı.tabıkı uzuluyrm atanamadım dıe ama dunyanın sonu değil bu sene calışıyrm seneye atanırım ınsallah gusel bı puan alacağıma ınanaıyrm

bende dershaneye gidiyorum fakat şuana kadar hep gidip geldim çalışmadım çünkü atamalardan hep ümitlendim.ama bundan sonra hem ücretliyi bırakıcam hemde özel eğitimde çalışıp derslerime yoğunlaşıcam.hem maddi olarak kimseye muhtaç olmayacağım hemde madem kesin atama yapmayacaklar en azından temmuz daki sınavlara yoğunlaşırız.

Artık bu zamandan sonra KPSS ye çalışmak lazım...

dersaneye gidiyormusunz hocam yada gıdecekmısınz.ben boludaym.ıhtıyaç akedemıye gıdıyrm

hayale gerek yok.... atamalar ağustosta olacak..

sayı mayı da belli değil..

dersaneye gidiyormusunz hocam yada gıdecekmısınz.ben boludaym.ıhtıyaç akedemıye gıdıyrm

hocam naber?ben derse başladım bile...senin nasıl gidiyor...beni çabuk unuttun..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri