66 aylıklara hızlandırılmış anaokulu

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
2
@Dilara Yılmaz1
SAFURE CANTURK

12 yıllık zorunlu eğitimle birlikte okula başlama yaşını 66 aya çeken MEB, daha önce okulöncesine gitmemiş minikler için 2 aylık hızlandırılmış anaokulu programı başlatıyor. Yaklaşık 900 bin ilköğretim adayı, sınıf arkadaşları ile aralarında fark olmaması için Temmuz ve Ağustos aylarında hızlandırılmış okul öncesi eğitimi alabilecek. İlk kez annelerinden ayrılarak okul hayatına başlayacak miniklere hızlandırılmış okulöncesi eğitimle, duygularını ifade etmenin yanında tuvalet ve temizlik ihtiyacını kendi kendine giderme ve kendilerini tehlikelerden korunma becerilerinin kazandırılması hedefleniyor.

Sabah
Alıntıdır.

Hocam merabalar acaba bu program nerelerde ve kimler tarafından verilecek tşk.

valla neresii değilde kimlerin vereceğini çok merak ettim..

normalde temmuz ağustos aylarında tam 2 ay olmasa da 1.5 ay kadar yaz okulu açıyoruz biz ilköğretim okulumuzda.Müdürüm bu yıl da kesin yapmak istediğini belirtmişti.Sebebi bu olabilir.Yani bizler tarafından 2 ay bir süreyle yaz okulu şeklinde yapılır tahminimce

normalde temmuz ağustos aylarında tam 2 ay olmasa da 1.5 ay kadar yaz okulu açıyoruz biz ilköğretim okulumuzda.Müdürüm bu yıl da kesin yapmak istediğini belirtmişti.Sebebi bu olabilir.Yani bizler tarafından 2 ay bir süreyle yaz okulu şeklinde yapılır tahminimce

Olabilir hocam.
Bende okul öncesi öğretmenlerinin ders vereceğini düşünüyorum.

Bugünkü durum daha resmi yazı gelmemiş bizim okulumuza durumun takipçisiyim:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri