60 puan taban olmuş gördünüzmü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istanbullum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@istanbullum
2308 kontejan, niye böyle oldu şimdi, tahminler tutmadı. hani zorunlu 7-8 bin olacaktı alım.fikri olan paylaşabilir mi acaba?

arkadaşalar bu net ve kesin bir bilgimi eminmisiniz neden hala kalvuzda yok

klavuz meb personelde var hangi branştan kaç öğretmen başlıklı şimdi baktım

kopya olayını kapatmak için puanı düşürdüler.düşük gelenlerde tercih yapınca olay unutulsun diye... ama maalesef alım çok az bu durumda taban puanın hiçbi anlamı yok sadece tercih yapılacak... :/

yani ben klavuzda görünce yorum yapmayı düşünüyorum

suan bnm 53.9 la girmem mümkün değildi zaten..ama bu kadar alımdan sonra eylülde sozlesmeli ne kadar olur onu merak ediyorum :S sozlesmleiyle acık kapayacaklar gibi

kopya olayını kapatmak için puanı düşürdüler.düşük gelenlerde tercih yapınca olay unutulsun diye... ama maalesef alım çok az bu durumda taban puanın hiçbi anlamı yok sadece tercih yapılacak... :/

aynene öyle

bence artık 55 ve altı puan yazmaya gerek yokk baraj kadrolu 60 alım sayısı 2000 küsür yani gene kaldıkkkkkkkkkkkkkkk atanamadık özelde çalışmaya sürünmeye devammmmmmmmmmmmmmm​

Ben 50 puanla sÖzleŞmelİ umudumu İyİce yİtİrdİm.

sözleşmeli ne kadar olur oda b,linmez gerçide

arkadaşlar biri bana açıklama yapabilirmi memurlar nette branşlara göre dağılım verilmiş ancak personel meb bu bölümler boş şaka gibi anlamadım

kendinize gelin millet ben sozlesmelyle acıkta kalan yerleri kaparlar die dusunuyorm

arkadaşlar memurlar net kopya olayıyla iyice coşmuştu memurlar net te hiç haber yapmadı çünkü onlardan şimdide dikkat dağıtmak için bunu yayınladı.bence sözleşmeli alım bizden çok olacak kadroya geçen kadar değil ihtiyaç kadar sözleşmeli alacak.merak etmeyin referandum ve seçim öncesi hiçbişeyi riske atamazlar.umudunuzu yitirmeyin herşeyin hayırlısı.

eroşum benim:))))tanı beniiii

arkadaşlar memurlar net kopya olayıyla iyice coşmuştu memurlar net te hiç haber yapmadı çünkü onlardan şimdide dikkat dağıtmak için bunu yayınladı.bence sözleşmeli alım bizden çok olacak kadroya geçen kadar değil ihtiyaç kadar sözleşmeli alacak.merak etmeyin referandum ve seçim öncesi hiçbişeyi riske atamazlar.umudunuzu yitirmeyin herşeyin hayırlısı.
ben yıkıldım artık hocam ümidim de kalmadı allah kahretsin bizi bu durulmlara düşürenleri artık olumlu bakamıyorum geçen yıldan beri hep bir ümit ne oldu bu yıl daha hüsran

hele şükür bn gibi dşünen biri var :D

Elfİda hocam az Çok tablo ortada 50 ve alti ne yapmali Şİmdİ kendİmİze İŞ bakalim mi yoksa bİlİyorum kiziyorsunuz ama Ücretlİye mİ baŞvuralim en azindan daha mi az sÖmÜrÜlÜrÜz karar veremİyorum

ben ücretliye falan başvurmayı düşünmüyorum filiz hakkımı aramayı düşünüyorum meb baskı yapmayı düşünüyorum bu kadar açık varken ücretliyle kapatırsalar şayet

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri