6 Temmuzcular Bu Maili Akime Bimere Yollayalımm..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rose78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:33
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@rose78
Sayın Yetkili
Ben okulöncesi öğretmenliği mezunu atanamamiş bir öğretmen adayıyim. Geçen yıl nimet hanım bütün açıklamalarında 2011yılında okulöncesine önem verileceği atamalarda okulöncesinden yüksek miktarlarda alınacağını söylüyordu. Ben... de bu söze dayanarak yıl boyunca çalıştım ve atanabilecek puani aldım ancak gel görki sınav iptal edildi ve benim gibi yüzlerce kişinin puani düştü. Yine de okulöncesinden alım çok olur diye umutla bekledim her atamada bu sefer olacak dedim ama bu yıl toplamda 3bin civarı okulöncesi öğretmen ataması yapıldı.tam ümitsizliğe kapılıp ders çalışmaya başladım ki 14bin atama haberi yayınlandı bana sıra geleceğinden emin olduğum için kitabı kalemi bıraktım. Ve sonra bir şok daha: atama 6bin!.. Hiçbir insan psikolojisi bu kadarını kaldıramaz bu yılki mağduriyetimiz had safada. Ama inanıyorum ki bu konuda düzeltmeler yapılacak ve bize söz verildiği gibi yüksek bir atama yapılacaktır. Bütün okulöncesi öğretmenleri gelecek nesillerin sağlıklı yetişmesi için sizden bunu istiyor.

Saygılarımla...

Hadi arkadaşlar,diğer branşlar bizden az alım yapılsın diye baskı yapıyorlar,bizde çalışalım..Okulönceciler haydiiiiiiiiii maili yağmusuna tutun Akimi Ve Bimeri
AKİM
Akim Başvuru Formu

BİMER
www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx

MEB
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi Edinme Sistemi-Ön Başvuru

Hocam yolladik da meb in aciklamasina baksana bir degisiklik yapmayacaklar bence

sayın yetkili;

milli eğitim bakanımız sayın nimet çubukçu, her defasında okul öncesi öğretmen açığından ve okul öncesine verilen önemden bahsediyor. ancak önümüzdeki 6 temmuz öğretmen atamasında diğer branşların baskısı yüzünden yine okul ön...cesine ihtiyaç dahilinde kontenjan ayrılmadığı duyumları almaktayız. lütfen kontenjanlar ihtiyaca göre belirlensin ve okul öncesi kontenjanı, atanamamış okul öncesi öğretmen sayısına göre yapılsın.
iyi çalışmalar

ya da bunu yollayın arkadaşlar :)) atanan arkadaşlar lütfen sizde yardım edin..bizde atanalım..
olsun ayshen hocam Allahdan ümit kesilmez,biz üstümüze düşen görevi yapalımda..benim puanım çok düşük belki atanamıycam ama genede çalışıyorum heryere mail atıyorum..yılmak yokkkkkkkk hadiiiiiiiiiiii arkadaşlarrrrrrrrrrr

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri