6 Şubata az kaldı...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05

smr

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@smr
36. haftanın içindeyim. 6 Şubatta kızım dünyaya gelecek. Heyecan,korku,mutluluk ne ararsanız var...

ne mutlu size.:)))
herşey yolunda gider inşallah..
bebişinize kavuşursunuz...

"amin"

ALLah analı babalı büytsün hocam..=)
hayırlı doğumlar dielğiyle..

Teşekkür ederim arkadaşlar...

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki inanın.Bu günler şiir tadında geçiveriyor keyfini çıkarın dünyada bir bebeğiniz birde siz varmış gibi yaşayın gerisini boşverin, korkulacak hiçbir şey yok ALLAH yardımcınız olacaktır dualarımız tüm anne adaylarıyla ve sizinle,sağlıcakla...

Allah sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etsin.. Anne olmanın keyfine varmanıza az kalmış :):)

Arkadaşlar her an doğum yapabilirmişim.Dr öyle söyledi.Sancıların gelmesini bekliyorum.Gelmiyo bi türlü...Sizlerde durum nasıldı?

inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsınız.normal doğum yapacaksınız sanırım allah bir avazda kurtarsın diyim.darısı benim ve benim gibilerin başına.(bu arada ben hala karar da veremedim normal mi yoksa sezeryanmı olayım diye)

Allah bir nefeste kolay doğum nasip etsin inşallah.
Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin. Şimdiden tebrik ederim.
Güzeller güzeli süt kokulu bebişide şimdiden kocaman öpüyorum mucksss:):):):):)

Bütün dilekleriniz için teşekkürler.Nst sonuçlarına göre bugün sancılarım başlamış.Belki cumaya kadar doğmuş olur.Normal doğumdan korktuğum için sezeryan olacak.Epidural sezeryan hakkında duyduklarınız var mı?

hayırlı olsun hocam şimdi dünyaya merhaba demiştir bebiş Allah analı babalı büyütsün uzun ve hayırlı ömür nasip etsin

benimde 8 şubat kızımın 1.yaşgünü. sabır arkadaşım seni çok iyi anlıyorumbir sene önce bu duyguları ben yaşamıştım. hayırlı olsun bebişin. hoşgeldin cici bebiş

acaba bebiş doğdu mu? inş. sağlıklı olarak doğmuştur. allah analı babalı büyütmeniz nasip etsinnnnn

umarım sağlıcakla doğmuştur... arkadaşım sağlık ve huzurla bebeğini büyüt... rabbim mutluluğunuzu bozmasın...

bebiş dünyaya gelmiştir sanırım..
sağlıklı mutlu ve güzel günler diliyorum küçük bebek :))

Kızım 6 Şubat'ta 16:00'da dünyaya geldi.Şu anda mışıl mışıl uyuyor.Her şey yolunda.Ben de yeni yeni kendime geliyorum.Bir hafta içerisinde dikişlerim alındı ve ağrılarım tamamen bitti. Kızıma bakınca her şeyi unutuyorum.Allah herkese nasip etsin bu kutsal duyguyu. Uyuduğu zaman bile özlüyorum onu. Nasıl tarif edilebilir ki bu duygu bilmiyorum...

allah analı babalı büyütsün benimde oğlumun doğmasına çok az kaldı darısı benim başıma

Kızım 6 Şubat'ta 16:00'da dünyaya geldi.Şu anda mışıl mışıl uyuyor.Her şey yolunda.Ben de yeni yeni kendime geliyorum.Bir hafta içerisinde dikişlerim alındı ve ağrılarım tamamen bitti. Kızıma bakınca her şeyi unutuyorum.Allah herkese nasip etsin bu kutsal duyguyu. Uyuduğu zaman bile özlüyorum onu. Nasıl tarif edilebilir ki bu duygu bilmiyorum...

amin amin hocamm=)

ALLah analı babalı büytüsün=)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri