50000 öğretmen alımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan filizer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@filizer
Arkadaşlar Hüseyin Çelik öğretmen açığının çok fazla olduğunu ve bu açığın kısa dönemde kapanacağını, önümüzdeki aylarda 50000 öğretmen ataması yapılarak bu açığın önemli ölçüde kapatılacağını bir tv kanalında açıklamış. Bu programı izleyen arkadaşlar varmı?

Eğer doğruysa çok güzel bir haber

inanmıyorummm,hiç sanmıyorum doğru olduğunu..

bende ilk defa burda duyuyorum bu haberi gerçekten inanmak çok zor ama inşallah doğrudur...

sozlesmelilerin kadroya gecmesidir buyuk ihtimalle.rakamda da yanlislik olmali hic o kadar atama olurmu ya keske olsa ama....

inanması güç olması imkansız bi şey ama....

inş 5000 kadro verirler zaten hakkımız vermeleri gerekir

süper bir haber eyer dogruysa .fakat ben böyle bir haberi sadece burda duydum hangi tv kanalı biliyorsanız internetten bir arastıralım insallah öyledir arkadasım bıktık artık ustaögretici sıfatından yeter diyorum artık atanmak istiyorum allah yardımcımız olsun

Gerçek olmasa bile haberi okumak bile insana umut veriyor.Hayırlısı artık.

arkadaşlar bu haber hiç inandırıcı değil sözleşmeli öğretmenleri kadroya geçirecekler öğretmen aldık diyecekler.

arkadaşlar nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bakanlık sayının doğru olmadığını sadece 10bin sözleşmeli alınacağını kadrolu sayısının daha belli olmadığını açıklamış.

arkadaşlar nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bakanlık sayının doğru olmadığını sadece 10bin sözleşmeli alınacağını kadrolu sayısının daha belli olmadığını açıklamış.

zaten kadrolu alınırsa bu demektir yeni öğretmen alınmıyor.. bence sözlemeli alımı kalkmamalı çünkü kadro bekleyen sözleşmeli o kadar çok öğretmen varki onlar her atama döneminde kadroya geçer ve yeni öğretmen alımı olmaz kandırılmış oluruz sayılarla.. bunu unutmayalım sözleşmeli alımı önemli.. bi not daha hüseyin çeliğe noluyorda açıklama yapıyor hala meb bakanı sanıyor kendini heralde ilginç..

Bu yıl başvuru tarihini kaçırdıgım için giremedim sınava. Babamın hastalıgı ve onu kaybettiğimiz zamana denk geldi. Umarım artık usta ögreticilerle geçiştirmezler de kadro verirler. Çocukların en önemli dönemi olan okul öncesi ne kadar basite indirgeniyor.

arkadaşlar inşallah doğrudur bıktık artıkkkkkkkkkkk

haber doğru 20 bin öğretmen ataması yapılacak ve bu 5 yılda tamamlanacak bu yıl 3 bin olacak diye duydum bende

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri