4444 defa

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan funda özay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aptaaaaaallllllllllllllllll saptalllllll senınnnnnnnnnnnnnnnn fikirrrrrrrrrrleriinnnnnn .............. sizzz bu kafaylaaaaa EVET ÇAKARSINIZZZZZ ARTIKKKK:))))))))

Neden bu kadar tepki duyuyosun ki arkadar tepki duyuyosunki arkadaşım.Belliki yazdıklarımızı tam anlamıyla takip etmemişsin.Arada dua etmenin ne zararı var ki? Kötü bişeymi

Sİzlerİİ anlayamiorummmmm o kadarrrrr....... OkumuŞŞŞ İnsanlarsinnn neyinn ne olduĞunu biliyorsunuzz...tutkiii atama Çok olduuu dualarr sayesindemiiii...

BUU ARADAA APTALLL SAPTALLL FİKİRLERİNNDEE SENIN OLSUNNN....HEMŞERİM OLCAKKK izmirli35

Doğa35 arkadaşım,boşverelim şimdi böyle işleri de asıl bize oynanmaya çalışılan oyunun farkına varalım.Sizin de çok güzel tespitleriniz var mesela,sizi takip ediyorum ben. Memurlanette bir haber yayınlanmış,hakim ve savcı eşleri öğretmen olan varsa eğer ataması yapılcak,açık uçlu birçok sözün sonunda asıl konu buydu.Bikaç gün öncede altyazıyla kurs verileceği açıklanmış.Ücretli öğretmenlikte beklenen olmadı herhalde ki vekil öğretmen dendi,o da olmadı şimdi kurs deniyo.Bu geçiciyse tamam,ama nereye kadar.. Kimler için istihdam ediliyo branşımız.Alım o kadar düşecekki...Birlik olmak zorundayız,bırakın gerisini.

o kurs muhabbetini ilk ben yazdımm..ne olduğunu hale anladımm..habertürk te alt yazı geçtıı.. ama hiç bır yerde onunla ılgılı yazı fılan yokk..sanırım özel okullardan bahsedıyoduu yaş grupları fılannn ama ınanınkı ne yazmışlar sorsan anlatamazlar... artık şansımız varsaa bu sene atanırızz yok sa benım açımdan artıkk çok zorrr...

Görünen o ki çoğumuzun şansı bitti.Bu atama işi ocak-şubata sarkar ve sadece yüksek puanlılar atanır.75 ve üstü tahminimce.Biz de kaldık hocam,bizde.

bu konuyla ilgili bişey paylaşmak istedim. doç dr nihat hatipoğluna bu duayı sordular. peygamber efendimizin hadislerindede ayetlerdede bir duanın sayıyla okunması belirtilmiyormuş. böyle şeylere inanmayın dedi. ha dua okumak istiyomuşsunuz okuyun ama 4444 kere falan bunlara kanaat getirmeyin dedi bilginize...kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun arkadaşlar

Verdiğin bilgi için teşekkürler arkadaşım.Allah razı olsun.Bunca zamandır sayısı kadar diye biliyodum.Dua okumak herzaman hayırlıdır muhakkak.Yine de böyle olmasa sayısıyla yazmazlardı gibime geliyo.Allah bilir,iddia etmiyorum yanlış anlaşılmasın.

size katılıyorum o zaman hak diye birşey kalacakmı ki?hak bile arayamayacağız belkide en iyi günlerimiz bu günler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri