4. sınıfta okuyanlarr acill

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tazmanya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tazmanya
arkadaşlar bu sene 4. sınıfa eklenen ingilizce dersi zorunlu mu ?? yardmcı olur musunz lütfeennn?

benim bildiğim kadarıyla 1.sınıfta verdiyseniz muafsınız 4.sınıfta.. zaten şu an 4.sınıfta olanlar ingilizce dersi almıyorlar.

bende öyle biliyordum ama şu anda herkes başka diyor üstten ders aldm erken mezun olma durumum var ve eğer ing dersi 4. sınıfta zorunluysa sadece o ders için sene uzatıcam:(

hocam üstten ders alırken yoksa eğer seneye de olmaz. ben de 3.sınıfım eğer seneye görünseydi alırdım ingilizceyi. zaten yoksa koyarlardı üstten ders almak isteyenler için. zaten dediğim gibi 1.sınıfta verdiğimiz için muafız dert etmeyin ;)

bende öyle biliyordum ama şu anda herkes başka diyor üstten ders aldm erken mezun olma durumum var ve eğer ing dersi 4. sınıfta zorunluysa sadece o ders için sene uzatıcam:(

merhaba hocam .
bende sizinle aynı durumdayım aldıgım tüm dersleri geçsem bile son sınıfa ing kalıyor .
4. sınıflar bu yıl almadı ing dersi 3. sınıflarda üstten alamamış zaten .
ama bizim durumumuz ne olacak bilmiyorum :(
aöf ise ing dersiniz var son sınıfta alacaksınız diyor :( artık ne olacagını hep beraber göreceğiz .

eğer alacak olsaydık üst dönemde görebilirdik ama. ben hiç sanmıyorum dediğin gibi bekleyip görelim :)

açık öğretimin yayınladığı klavuzda ing dersi 2012-2013 yılındn itibaren geçerli olacakmış yani bizi mecbur bırakıyorlar bu dersi almaya zeynep hocam irtibata geçelim bizimle aynı durumda olanlarla beraber imza toplayıp dilekçe göndericez

​biz toplanmaya başladık hocam .çok dilekçe gönderdik . devam ediyoruz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri