4.sınıfa geçip ücretli öğretmenlik yapacaklar..!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eddamla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@eddamla
Arkadaşlar ben geçen sene 3.sınıfta ücretli öğretmenlik yaptım,bu senede başvurdum büyük ihtimal çıkar diye düşünüyorum ancak staj süresi uzamış sanırım.ilk dönem 8 ikinci dönem 10 hafta staj süresi..bu konuda bir zorluk çıkarmı öğretmenlik yaptığımız okuldan izin alma konusunda lütfen bilgilerinizi paylaşabilirmisinizz?

BEN BU YIL MEZUN OLDUM ÇALIŞARAK STAJ YAPAN ARKADAŞLARIM VARDI ZATEN NORMALDE ÜCRETSİZ İZİNLİ OLUYOSUN BİR DE STAJ HOCAN İYİ ÇIKARSA TOPLUMA HİZMETİ BİRAZ İDARE EDİYOR OKUL MÜDÜRÜNDE ANLAYIŞLI OLURSA HERŞEY KOLAY NORMAL DE DEDİĞİM GİBİ İZİNLİ SAYILIYORSUN iNŞALLAH HOCALARIN ANLAYIŞLI ÇIKAR 2 İNCİ DÖNEM 2 DERSTEN STAJ YOĞUN OLUYOR KOLAY GELSİN

umarım öyle olur bu konuda zorluk yaşamaktan çok korkuyorum çünkü aynı zamanda çalışmam gerekli :(

Ben 4. sınıftayken çok korkmuştum aynı endişe bende de vardı.Çalışmam gerekti fakat nasıl olur uyar mı sorununu çok yaşadım.Staj okulumda onu ayarladılar. Çok disiplinli bir okuldu ayarlamazlar diye düşündümfakat.Öncelikli seçimi biz çalışanlara vermişlerdi sabah ya da öğle sonrası seçeneği vardı...Çalıştığım okulda öğlenciydim staja sabah gidiyordum...Topluma hizmetimiz normalde öğleydi hocamız sağolsun değişiklik yaptı onuda sabaha aldı..İnşl seninki de uyar sorun çıkacağını sanmıyorum

çıkan staj okulunun toleransına kalıyoruz anlaşılan,genelde sorun çıkmamış..şanssız değilsem banada iyi anlayışlı bir okul çıkar umarım sizinkiler gibi:) çok teşekkürler arkadaşlar,biraz olsun rahatladım..

bende bu yıl 4. sınıfa geçtm ve bende başvurdum. çıkar mı bilmiyorum ama benm de kafamda çok soru işareti var ;)

bende başvurdum bu sene okuldu, stajdı, derslerdi, kpssydi derken bayağı zorlu geçeceğe benziyor allahım hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar bir sorum olcakti ben 3. sınıfa geçtim 3. sınıf ve 4. sınıf stajları beraber yapmak istiyorum stajlar nezaman başlıyor 3. uygulama olarakmı staj birde 3. sınıf staj kaç gün 4. sıtaj kaç gün

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri