4. sınıf öğrencisiyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tulay_ceylan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tulay_ceylan
merhaba ben akdeniz üniversitesi 4. sınıf öğrencisiyim bu siteyi, yeni gördüm ve çok dikkatimi çekti. benim için çok faydalı olacağını düşünüyorum. bölümümü çok seviyorum ve bu yeni gelen arkadaşlarıma başarılar diliyorum.:3613411xz:

Mrhb tulay_ceylan antalyada olmana sevindim.Bende antalyada yaşıyorum.aof 4,sınıf öğrencisiyim.Bu site gerçekten harika bir site bende fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.

bn de akdenız unıversıtesı 3.sınıf erkek ogrencısıyım:)Sıte dıkkatımı cektı ve hosuma gıttı...

Merhaba ben de Akdeniz Üniversitesi'nden yeni mezun oldum ve şu anda Alanyada görev yapıyorum. Kesinlikle çok güzel bir site çok faydalanıyorum; herkese teşekkürler!!

herkese merhaba bende akdeniz ünv. 2007 mezunuyum. 1 yıl oldu ama öğrenciliğe geri dönmek isterdim. her şey orada güzeldi. neyse bakalım siteyi çok beğendi. çok güzel olmuş. gerçekten işimize yarayacak. çooooook teşekkürler....

merhaba arkadaşlar bende akdeniz ünv. 2.sınıf öğrencisiyim site gerçekten hoşuma gitti

meraba ceyhan.ayıptır sorması çalışıomusun.çok pardon kaç para alıosun.nası memnun musun ya çok isteyerk geldiğim bi bölüm değilde ondan hala tereddütlerim war.kariyer yapılabilir bişi mi senceee

ben yeni yerleştm a.ö okul öcsne.BANA YARDIM EDİNNNNNNNNNNNNN.LÜTFEN??))))

slm ben yeni üyeyim aof 4.sınıf öğrencisiyim benim gibi 4.sınıf arkadaşlarla iletişim kurmak istiyorum..........konyadayım.......

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri