[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 477"]
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent"] Çocuğun Adı-Soyadı:YAĞMUR
Tarih: 12.01.2012
Kayıt Tutan Öğretmen:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent"] Gözlenen Durum:
Sanat etkinliği saatinde öğretmenin masalara araç ve gereçleri hazırladı. Etkinlik süresince sorulan sorulara yönelik cevaplar verildi. Etkinlik birbirlerine yardım ederek sürdürdüler. Paylaşım ve birbirlerine fikir veriyor olmaları birbirlerine yardım etmeleri gözlediğim durumlardı.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent"] Gözlenen Mekân ve Çocuk Grubu:
Gözlenen Mekân: Sınıf
Çocuk Grubu: Uğur böcekleri 6 yaş
Çocuklar sınıf ortamında araç gereçler kullanılarak hayallerindeki arkadaşlarını yapmaya çalıştılar.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent"] Detaylar: Etkinliği birbirleri arasında paylaşım yardım ve fikir alış verişi alarak sürdürdüler. Burada kullanılan materyallerle Yağmur hayalindeki sevimli ve neşeli arkadaşını yaptı diğer arkadaşlarına hayalindeki arkadaşının öyle biri olduğunu söyledi. Diğer arkadaşlarına da hayallerindeki arkadaşlarını yapmaları konusunda fikirler verdi ve yardımda bulundu. Özellikle erkek arkadaşlarına bu konuda yardımda bulundu. Etkinlik sürecinde mutlu olduğu ve keyif aldığı gözlemlendi.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent"] Yorumlar: Etkinlik boyunca Yağmur arkadaşlarına yardımda bulundu ve onlara fikirler verdi. Sanat etkinliğinde Yağmur özellikle kız arkadaşlarından ziyade erkek arkadaşları ile etkinliğine devam etti.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Öğretmen Adayı: Uygulama Öğretmeni:
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent, colspan: 5"]
OYUN GÖZLEM FORMU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent, colspan: 5"] Çocuğun Adı-Soyadı: YAĞMUR Gözlem Yapan Öğretmen:
Yaşı ve cinsiyeti: 6 YAŞ KIZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 120, bgcolor: transparent"] Gözlem Tarihi
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Oynadığı Oyun
Köşesi ve Oyun
Materyali
Blok, fen, müzik, kitap, dramatizasyon sanat vb.
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"]
Oyun
Arkadaşları
Yaş ve cinsiyet bakımından oyun arkadaşı olarak kimleri tercih ediyor?
[/TD]
Oyun Tipi
Yalnız, paralel, birlikte, işbirlikli, yapı, inşa, sembolik vb.
[/TD]
[TD="width: 120, bgcolor: transparent"]
Oyun
Davranışları
Oyun içinde üstlendi
ği roller, sorumluluklar ve iletişim özellikleri
[/TD]
[/TR]
[TR]
12.01.2012
[/TD]
Sanat etkinliği zamanında vakit geçirdi. Kar tanesi kalıbı, pullar, boncuklar, ip, sim, tuvalet kâğıdı ile sanat etkinliği köşesinde etkinliğe katılarak zaman geçirdi.
[/TD]
Etkinlik süresince yaşıtları ile(6 yaş) arkadaşları Zeynep Ülkü, Toygar,
Elif Naz,
Sena,
Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi etkinliğini onlarla sürdürmeyi tercih etti.
[/TD]
Yağmur etkinliklerin genelinde;
Arkadaşlarından yardım alarak ya da onlara yardım ederek mutlu oluyor ve etkinliğini işbirliği içerisinde sürdürmekten keyif alıyor.
[/TD]
Yağmur arkadaşları ile sohbet etmeyi seven onlara yardım etmekten çekinmeyen fikirlerini ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilen sorumluluk almayı seven davranışlar sergilemektedir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ÖĞRETMEN ADAYI: UYGULAMA ÖĞRETMENİ:
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent"] Çocuğun Adı-Soyadı:YAĞMUR
Tarih: 12.01.2012
Kayıt Tutan Öğretmen:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent"] Gözlenen Durum:
Sanat etkinliği saatinde öğretmenin masalara araç ve gereçleri hazırladı. Etkinlik süresince sorulan sorulara yönelik cevaplar verildi. Etkinlik birbirlerine yardım ederek sürdürdüler. Paylaşım ve birbirlerine fikir veriyor olmaları birbirlerine yardım etmeleri gözlediğim durumlardı.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent"] Gözlenen Mekân ve Çocuk Grubu:
Gözlenen Mekân: Sınıf
Çocuk Grubu: Uğur böcekleri 6 yaş
Çocuklar sınıf ortamında araç gereçler kullanılarak hayallerindeki arkadaşlarını yapmaya çalıştılar.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent"] Detaylar: Etkinliği birbirleri arasında paylaşım yardım ve fikir alış verişi alarak sürdürdüler. Burada kullanılan materyallerle Yağmur hayalindeki sevimli ve neşeli arkadaşını yaptı diğer arkadaşlarına hayalindeki arkadaşının öyle biri olduğunu söyledi. Diğer arkadaşlarına da hayallerindeki arkadaşlarını yapmaları konusunda fikirler verdi ve yardımda bulundu. Özellikle erkek arkadaşlarına bu konuda yardımda bulundu. Etkinlik sürecinde mutlu olduğu ve keyif aldığı gözlemlendi.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent"] Yorumlar: Etkinlik boyunca Yağmur arkadaşlarına yardımda bulundu ve onlara fikirler verdi. Sanat etkinliğinde Yağmur özellikle kız arkadaşlarından ziyade erkek arkadaşları ile etkinliğine devam etti.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Öğretmen Adayı: Uygulama Öğretmeni:
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent, colspan: 5"]
OYUN GÖZLEM FORMU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 636, bgcolor: transparent, colspan: 5"] Çocuğun Adı-Soyadı: YAĞMUR Gözlem Yapan Öğretmen:
Yaşı ve cinsiyeti: 6 YAŞ KIZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 120, bgcolor: transparent"] Gözlem Tarihi
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Oynadığı Oyun
Köşesi ve Oyun
Materyali
Blok, fen, müzik, kitap, dramatizasyon sanat vb.
[/TD]
Oyun
Arkadaşları
Yaş ve cinsiyet bakımından oyun arkadaşı olarak kimleri tercih ediyor?
[/TD]
Oyun Tipi
Yalnız, paralel, birlikte, işbirlikli, yapı, inşa, sembolik vb.
[/TD]
Oyun
Davranışları
Oyun içinde üstlendi
ği roller, sorumluluklar ve iletişim özellikleri
[/TD]
[/TR]
[TR]
12.01.2012
[/TD]
Sanat etkinliği zamanında vakit geçirdi. Kar tanesi kalıbı, pullar, boncuklar, ip, sim, tuvalet kâğıdı ile sanat etkinliği köşesinde etkinliğe katılarak zaman geçirdi.
[/TD]
Etkinlik süresince yaşıtları ile(6 yaş) arkadaşları Zeynep Ülkü, Toygar,
Elif Naz,
Sena,
Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi etkinliğini onlarla sürdürmeyi tercih etti.
[/TD]
Yağmur etkinliklerin genelinde;
Arkadaşlarından yardım alarak ya da onlara yardım ederek mutlu oluyor ve etkinliğini işbirliği içerisinde sürdürmekten keyif alıyor.
[/TD]
Yağmur arkadaşları ile sohbet etmeyi seven onlara yardım etmekten çekinmeyen fikirlerini ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilen sorumluluk almayı seven davranışlar sergilemektedir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ÖĞRETMEN ADAYI: UYGULAMA ÖĞRETMENİ: