3 Yaş Grubu özellikleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sau
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37

sau

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sau
arkadaşlar merhaba; bu dönem ilk olarak 3 yaş öğretmenliği yapıcam öncesinde 4 yaş,6 yaş ve Kreş sınıfında çalıştım.3 yaş çocukları ile çalışan arkadasların yardımına ihtiyacım var. etkinliklerde,gelişim özelliklerinde farklılıklarının neler olduğunu bilmek ve döneme hazırlıklı baslamak istiyorum,özel bi kreşte çalışıyorum sabah 7,5 akşam 7 tam gün mesai yapıyorum.şu an yazdönemi olduğu için havuz,spor vs..vs.. derken günü tamamlıyoruz.ancak dönem basladığında eğitime nerden baslayacağımı bilmiyorum.ve zaman cok uzun olduğu için nasıl dolduracağımı tam olarak kavrayamıyorum.bana fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.şimdiden tşk :)

evet bende arkadaşıma aynen katılıyorumm bende bu sene ilk kez öğretmenliğimi 2 3 yaş grubuyla yapıcam ve aynı şekilde yardım bekliyorumm şimdiden teşk

öncelikle sabır diliyorum size
3 yaş grubu ile çalışmak zor bireysel çalışmanız gerek
ama sakın ola ki kızdığınızı bellii etmeyin ve yüzünüzde tebessüm olsun daima
3 yaş içerinde en sorunku kız çocukları oluyor ailesinden evdeyken sevdiği ve ilgi duyduğu şeyleri öğrenin
size en zor gelecek ilk iki hafta olacaktır sonrasında size alışırlar ve ysnınızdan ayrılmazlar
başarılar

yardımın için teşekkürlerr hakan hocam

slm arkadaslar bende 4-5 yas ogretmenıyım 4 yıllık ogretmenım ve hep kucuk grup aldım guzel gecıyo gunler ılk basta zorlanırsın sonra alısıyosun uyku saatı var mı sızde;en onemlısı guler yuzlu olmak gerekıyo herseyden once

evet uyku saati olacak bizde benim ilk öğretmenlik deneyimim olacağı için ne gibi etkinlikler yaptırabileceğimi kestiremiyorum daha çok kavrammı öğretmem gerekiyo yada mesele kış ünitesinde kışlık kıyafetleri tanıtmak gibi etkinlikler yaptırmam gerekiyo?

ilgilenip cevap veren arkadaslara tsk ederim.bizdekilerde uyku saati yok velilerimiz uyutulmalarını istemiolar.bu da cok zorluyo beni acıkcası cünkü öğlen 3 ten sonra huysuzlasmaya baslıyorlar anlatmayı denedim velilere ama malesef.

pinkberryy biz şu an yaz döneminde olduğumuz için henüz ünite ile planlı olarak qitmeye baslamadık.ben ilk önce psikomotor gelişimlerini inceledim.hangi çocuqun ne konuda ne kadar yeterli olduqunu ölçmeye calıstım.makas tutma.boyama vs..vs.. sonrasında kavramların ne kadarını bildiklerini ölçmeye çalıstım,renkler,mekanda konum,sayılar vs..vs.. yapacağın seyler çocukların yeterlilik derecesiyle orantılı olarak gelişiyo zaten.

anladım iyi fikir denesem iyi olur teşekkürler

sau arkadaşım uyku ve dinlenme saati rutin bir etkiliktir ve hergün aynı saatlerde yapılmalıdır.Özelliklede 3 yaş grubunun uykuya ihtiyacı var. Bunu velilere anlatın, çocukları uyumasa bile yataklarında yatarak dinlemelidir.Hiç olmadı veli gelince çocuğunun öğleden sonra çok huysuz olduğunu ve etkinliklere hiç katılmadığını söyleyin.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri