3. Ve 4. Sinif staj dosylari İle İlgİlİ aÇiklama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ömer YAREN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.facebook.com
@Ömer YAREN
ArkadaŞlar 4.sinif staj dosyalari baŞliklar halİnde yukledim bazilarinda boyutlar sorun oldugu İÇİn parcalamak zorunda kaldim kusura bakmayin artik bÖle idare edin biraz yorucaz ama mecburen bolmek zorunda kaldim dİĞer Örnek dosyalarda yukleyecem topluma hİzmet uygulmalari ve kullanilan resimlerle İlgİlİ yukleme yapicam baŞka herhangi bir sorunu olan arkadaslarim bana ulaŞsinlar lÜtfen

merhabalar,3.sınıf stajının ilk haftasının örneğini istiyorum .uygulama öğretmeni ve sınıftaki çocuklarla tanışma.nerden nasıl başlayıp yazacağımı bilemedim ve cuma son gün!

benim önemli bi sorum olacak bizim 4.sınıfda öğretmenlik uygulaması dersinde hafta da 1 gün stajımız var fakat tam gün mü yarım gün mü bilmiyoruz ?

benim önemli bi sorum olacak bizim 4.sınıfda öğretmenlik uygulaması dersinde hafta da 1 gün stajımız var fakat tam gün mü yarım gün mü bilmiyoruz ?

3.sınıf okul deneyimi yarım gün olan okullarda iki yarım gün yada tam gün okullarda bir tam gün, 4.sınıf öğretmenlik uygulaması bir yarım günmüş bende aradım sordum sizinle paylaşayım :))

Çook teşekkür ederim hocam bilgililendirdiğiniz için

rica ederim.. :)

portaldada bu hafta yapılacak etkinliklerden sorumlu olmadığımız yazıyor. bu hafta staja gidilmeyecek mi yani?

sanırm yüklenmeyeceks çünkü açılamdığı için.

portalda bu hafta yapılacak etkinliklerden sorumlu olmadığımız yazıyor. bu hafta staja gidilmeyecek mi yani?

arkadaşlar bana topluma hizmet dersinin son etkinliği resim ve seramik eğitimi ya da bilgisayar eğitimi raporları gerekli yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar elinde bilgisayar eğitimi yada resim ve seramik eğitimi etkinlikleri olan var mı hiç bir yerde örnek bulamadım :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri