3.sınıfta usta öğretici olarak çalışanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eylul_duygu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@eylul_duygu
arkadaşlar 3.sınıftayım usta öğretici olarak görev yapıyorum. Çalışma saatlerimiz tam gun degil.13:30 da bitiyor. Mesala etkinlik 6 yı kendi okulumdakı çocugu gozlemleyerek yapıcam ama zaman dilimlerini yazdığımda çıkış saati 17:00 olmucak,önemi varmı sizce

ayrıca devam çizelgesinde usta öğretici olarak çalıştığım okulda uyguladığım etkinlikleri kendi mudurume mi imzalatıcam yoksa uygulama öğretmenine mi.çunki uygulama öğretmenim sadece 1. ve 3. etkinliği ben imzalıcam demişti.ama emin olamadım.

bana gelen kağıtta yarım gün çalışanların 2 gün etkinlik uygulaması gerektiği yazıyo

eminmisin nasıl bir kağıt bu bana gelmedi

sen usta öğretici olarak görev yaptığın okulda staj yapıcaksın saatlerde oynama yap geçen sene benöle yaptım 3 teydim usta öğreticiyim imza olayında stajokulun ve öğretmenin imzalıyor oraya dosya teslimi bukadar basarılar

slm arkadaşlar bende 3. sınıftayım aynı zamanda usta öğreticilik yapıyorum ama benim çalıştığım okul yarım günlük bir okul ben staj dosyamı oluşturdum ama okul yarım günlük olduğu için bir sorun çıkarmı aynı durumda olanlar veya bilgisi olanlar lütfen bana bişi söyleyin

ben mezun oldum.yazdıklarınızın ve bildikleriniz doğru değil.6 saat sizin için yeterli.saatlerle oynamanıza gerek yok.hangi saatte girip çıkıyorsanız onları yazın.8 saat zorunlu değil.başka bir okula gidip tamalamanıza gerek yok

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri