3 sınıf sTaJda devamSızLık hakkı yARDım¿

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Milaqros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Milaqros
arkadaşlar okul öncesi bölümde 3. sınıf nadir rastlanan sınıflardan bilgisi olan Varsa yArdIm BeKliYorum 3.SınFtA Stajda dEvamsIzlık HakkIMız Varmı ??? BilİyomuSunuz AcİLLLLLLL Yardım;)

sorunun cewaßını ßilen yok mu:(

devamsızlık hakkı var diye biliyorum 4 gün olsa gerek ama gün sayısından tam emin değilim

bende var die biliorum ama okulun insiyatifine kalıo bi yerde okullada bi görüş derim ben sen soralı bayağı olmuş ama neyse

staj için 4 gün devamsızlık hakkımız var dedi bize koordinatörümüz
ama bence yine de okul müdürü ile görüş bence. kolay gelsin başarılar.

geçen yıl aöf 3. sınıf stajımı yaparken devamsızlık hakkımı kullanmıştım. ama mutlaka belgelemen gerekiyor. ben sağlık ocağından rapor götürmüştüm. 2 gün devamsızlık yaptım. herhangi bir sorun yaşamadım.

ben şu an staj yapıyorum ve devamsızlık hakkımız yok,uygulama dersine giren hocazmı öyle bir hakkımız olmadığını düşünüyor çünkü..:(hiç sevmiom zaten kendilerini....

kesinlikle devamsızlık hakkınız var ben mezunum 2 yıl önce belirli bir yüzde vermişlerdi fakülteyi aradım devamsızlık hakkını kullanabileceğimi söylediler fakat öğretmenler rahat etmek adına kullanmamızı istemiyorlar böyle birdurumda yazıyıgösterin veya fakülteyi aradığınızı ve devamsızlık hakkını kullanabileceğinizi söylediklerini bildirin

cevaplarınız İçin tşk ediyorum:)

pff ya bnmde devamsızlığım varrrr :S:S NAbcam ama sadece bi gün

bende var diye biliyorum hatta bu bölümü daha önce bitiren arkadaşlarım devamsızlık hakkı kullandıklarını söylüyorlar ama benim staj yaptığım okulda malesef aynı düşünen öğretmen yok sen kendi öğretmeninle bir konuş şansını denemiş olursun en azından

bizde 14 hafta staj var.bunun ilk haftası fakültede geçiyor bir haftası da vize döneminde.hoca bunlardan muaf olduğumuzu söyledi...geriye kalan 12 haftanın da 2 haftasını devamsızlık hakkı diye belirtti.

ben yok diye biliyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri