3.sınıf staj etkink 2 ile etkinkik 6

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eylul_duygu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@eylul_duygu
merhaba arkadaşlar a.ö.f 3.sınıftayım etkinlik 2 deki bir çocuğun gözlemlenmesi ile etkinlik 6 daki okul öncesi çocuğunun gözlemlenmesi kafamı karıştırdı.ben etkinlik 2 ye çocuk ne yaparsa yazdım ama etkinlik 6 da aynı olacak şimdi yardımcı olursanız sevinirim

2 etkınlık zaten 2donem yapılacakonu atlıyoıruz kardes

arkadaşım etkinlik 2 yi atlıyoruz onu 2. dönem vericez.ama etkinlik 6 daki okulöncesi çocuğunun gözlenmesi başka.gözlediğin çocukladan ayrı bir çocuk seçeceksin o çocuğu sadece etkinlik 6 yı planladığında bütün gün boyunca gözleyeceksin kolay gelsin...

yinede etkinlik 2 için bir örnek varsa eklersenız sevinirim arkadaşlar

ya sınıftan en aktif veya en pasif (kendi isteğine göre belirleyeceksin)bir öğrenciyi seçip,okula gelişinden okuldan gidişine kadar inceleyeceksin.tabii ki etkinlikler arasında neler yaptığını,arkadaşlarıyla olan iletişimini,etkinliklere istekli katılıp,katılmadığını...........vs.yaptığı herşeyi etkinliklerin sırasını belirterek neler yaptığını not edeceksin.fakat çocuk hakkında yorum yapmadan sadece gözlemlediklerini yazacaksın.bu arada ilk başta çocukla ilgili kişisel bilgileri(doğum tarihini,anne-babanın ne işle uğraştığını kardeş sayısını vs...)öğretmenden veya ailesinden almayı unutma.umarım azcıkta olsa yardımcı olabilmişimdir.bende şu an dosyalarımı hazırlıyorum.3.sınıftaki uygulama raporlarını tutuyorum.Daha 6.etkinliğe bile geçemedim.neyse sanada banada kolay gelsin:((:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri