3.sınıf olup ücretli çalışan arkadaşlar!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 40rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@40rose
arkadaşlar 3.sınıf olup ücretli çalışanlar staj dosyası nasıl olacak bi fikriniz varmı kendi kendimizimi gözleyeceğiz aöf nin gönderdiği belgeyi onaylatıp gönderdim ve staj yapmam gerekmyomuş bu durumda ama dosyayı nasıl hazırlamam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim..bir de 14 şubatta başlıyomuş staj ama öncesinde toplantı olacak gibi söylentiler duydum nedir bu acaba?

merhaba arkadaşım.staj dosyanızı nasıl hazırlıyorsunz bu konuda kesin bilgi sahibi değilim.4.sınıftayım.geçen sene görev almadım.ama geçen sene çalışan arkadaşlarım vardı. stajınızı nasıl göstreiyorsunuz bilmiyorum ama yine ilgili haftanın etkinliğini portala yüklüyorsunuz. sanıyorum kendi okulunuzda gösteriyorsunuzdur gerçekleştiriyorsunuzdur çünkü başka mantıklı tarafı olmaz. sende taktir edersin ki hayali birşey yazamazsınız.ilgili haftanın etkinliğini kendi sınıfınızda uygulayıp, yüklüyorsunuzdur herhalde. 14 şubatta toplantıda diğer staj arkadaşlarının (ücretli çalışmayanların) staj günleri belirleniyor.genel konular konuşuluyor. başarılar diliyorum şimdiden dilerim ii bir staj dönemi geçirirsiniz :)

Elime 3.sınıf staj dosyası geçti gözlem dosyasında ifade dikkatimi çekti yani öğretmeni gözlemlediğini yazmış.birde her hafta portala yükleyeceğim konuyu benmi belirliyorum ?

benim şuanda elimde değil dosyam. evimde.yanımda olsa bakıcaktım. geçen sene çıktılarını almıştım. ama böyle bir etkinlik vardı.öğretmenin etkinlikteki kullandığı teknikler vs. gözlemlerimizi yazıyoruz. hatta okulla ilgilide rapor oluşturuluyodu, binanın içi dışı nasıl, köşeler, fiziksel özellikleri vs. ondada çalışanlar için nasıl olucak bilmiyorum..keşke yardımcı olabilsem.ama sters yapmayın.toplantıda herşey konuşulur belli bir program belirlenir izlenir. diğer stajerlerlede bilgi paylaşımı yaparsınız. hiç zor değil 3. sınıf stajı. gerçekleştirilen etkinlkleri gözlemliyorsunuz sadece.şimdi bir arkadştan bilgi aldım. stajı çıkan okulu görsün bina özellkilerini ona göre yazıyoruz dedi. diğer etkinlikleride kendimize uyarlıyoruz dedi.

uygulama hocasının hafta da birgün gelmen gerekiyor diyebilirmi? ücreti çalaışnlar bu sorunu nasıl aştılar haftanın birgünü okulda bulunmak zorunlum u ?

aöf gelen bi evrak var şifrenin olduğu onun altında olan dilekçeyi aö bürosuna verdiysen öğretmen sana gel diyemez sen stajını kendi okulunda yaparsın stajda öğretmen incelemesini de ben diliyle yazabilirsin arkadaşım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri