Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
- Web sitesi
- www.okuloncesietkinlikleri.com
BU SEMİNER BİRBİLENEDANİSİN TARAFINDAN DÜZENLENMEKTEDİR.
29 Ocak 2011 İskenderun Okul Öncesi Semineri
AYRICA İLK 5 GRUP BAŞKANINA ZOOM KAVRAM ÖĞRETİM SETİ HEDİYE EDİLECEKTİR.
11:00-11:30 KAYIT İŞLEMLERİ
11:30-12:45
rof.Dr.Ramazan Arı: Sorumluluk Eğitimi
12:45-13:00 :Ara ve İkram
13:00-14:15 :Uzman Nejla Aydın: Okul Öncesi Eğitimde Orff Yaklaşımıyla Uygulamalı Orff Örnekleri
14:15-14:30 :Ara ve İkram
14:30-15:45
rof. Dr. Neriman Aral Neden Okul Öncesi Eğitim? (Okul Öncesi Eğitim Program Uygulamaları)
15:45-16:00 :Ara ve İkram
16:00-17:15 :Öğr.Gör.Cengiz Çelik:Etkili Öğretmenlikte Hikaye Anlatım Teknikleri
Katılım Belgesi Dağıtımı
17:15-17:30 :Katılım Belgesi Dağıtımı
KONTENJANIMIZ 350 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.
YER : iskenderun belediye sarayı
TARİH : 29 Ocak 2011 SAAT : 11.00 - 17.30 Arası
4 Adet KATILIM BELGESİ İçin 1 Kişi 35 TLAlınacaktır.(Kitap,Morpa Çocuk Şifresi,Eşantiyonlar Hediyeler İkramlar İçin Ücret Talep Edilmez)
10 Kişi ve Daha Fazla Gelecek Gruplar İçin 1 Kişi 25 TL Alınacaktır.Tüm grup başkanlarına teşekkür belgesi/yada plaket ve ilk 5 grup başkanına zoom kavram öğretim seti hediyemiz devam etmektedir.
(Kitap,Morpa Çocuk Şifresi,Eşantiyonlar Hediyeler İkramlar İçin Ücret Talep Edilmez)
TÜM KATILIMCILARA 80 TL DEĞERİNDE MORPA ÇOCUK KART
ŞİFRESİ VE MORPA YAYINLARINDAN BİR KİTAP HEDİYE VERİLECEKTİR.
BU ŞİFRE İLE DERYA BAYKAL VE RÜŞTÜ ASYALININ SESİNDEN ÖYKÜLER,ÇİZGİ FİLMLER,BELGESELLER,ÇOCUK TİYATROLARI,EĞLENCELİ ALIŞTIRMALAR,ETKİLEŞİMLİ ÇALIŞMALAR,EĞİTSEL OYUNLAR,ÖĞRETMEN VE AİLE BÜLTENLERİ,ÖĞRETMEN VE AİLE EĞİTİMLERİ,İŞİNİZE YARAYACAK TÜM EVRAKLARIN OLDUĞU EVRAK ÇANTASI,ÖYKÜ KİTAPLARI ETKİNLİK KİTAPLARI,REHBER KİTAPLARIN OLDUĞU E-KÜTÜPHANE BÖLÜMÜNE 1 SENELİK ÜCRETSİZ ÜYELİK HAKKI ELDE EDECEKSİNİZ.
KİMLER DESTEKLEDİ
PROF.DR.AYLA OKTAY,PROF.DR.ALEV ÖNDER,PROF.DR.ADALET KANDIR,PROF.DR.BERRİN AKMAN,PROF.DR.BELMA TUĞRUL
PROF.DR.BİNNNUR YEŞİLYAPRAK,PROF.DR.ERDAL ATABEK
PROF.DR.ELİF ÜSTÜN,PROF.DR.FATMA ALİSİNANOĞLU,PROF.DR.İSMİHAN ARTAN,PROF.DR.RAMAZAN ARI,PROF.DR.MÜBECCEL GÖNEN,PROF.DR.NERİMAN ARAL,PROF.DR.NİLÜFER DARICA,PROF.DR.OZANA URAL,PROF.DR.PINAR BAYHAN,YARD.DOÇ.DR.FATMA TEZEL ŞAHİN,YARD.DOÇ.DR. ÖZGÜR POLAT,NEVSUN DUMAN
NASIL KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ?
BİRİNCİ SEÇENEK
ÖNCELİKLE BURAYA TIKLAYARAK KAYIT FORMUNU DOLDURUNUZ VE AÇIKLAMALARI DİKKATLİCE OKUYUNUZ.VERİLEN HESAP NUMARALARINI KAYDEDİP EN AZ 3 GÜN İÇİNDE ÜCRETİ YATIRINIZ.
Başvuru Formu İçin Tıklayınız.
İKİNCİ SEÇENEK
0536 340 20 35 veya 0507 931 19 09 ARAYARAK YADA SMS ATARAKTA KAYIT OLABİLİRSİNİZ.
HER İHTİMALE KARŞI DEKONTUNUZU YANINIZDA BULUNDURUNUZ.
29 Ocak 2011 İskenderun Okul Öncesi Semineri
AYRICA İLK 5 GRUP BAŞKANINA ZOOM KAVRAM ÖĞRETİM SETİ HEDİYE EDİLECEKTİR.
11:00-11:30 KAYIT İŞLEMLERİ
11:30-12:45
12:45-13:00 :Ara ve İkram
13:00-14:15 :Uzman Nejla Aydın: Okul Öncesi Eğitimde Orff Yaklaşımıyla Uygulamalı Orff Örnekleri
14:15-14:30 :Ara ve İkram
14:30-15:45
15:45-16:00 :Ara ve İkram
16:00-17:15 :Öğr.Gör.Cengiz Çelik:Etkili Öğretmenlikte Hikaye Anlatım Teknikleri
Katılım Belgesi Dağıtımı
17:15-17:30 :Katılım Belgesi Dağıtımı
KONTENJANIMIZ 350 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.
YER : iskenderun belediye sarayı
TARİH : 29 Ocak 2011 SAAT : 11.00 - 17.30 Arası
4 Adet KATILIM BELGESİ İçin 1 Kişi 35 TLAlınacaktır.(Kitap,Morpa Çocuk Şifresi,Eşantiyonlar Hediyeler İkramlar İçin Ücret Talep Edilmez)
10 Kişi ve Daha Fazla Gelecek Gruplar İçin 1 Kişi 25 TL Alınacaktır.Tüm grup başkanlarına teşekkür belgesi/yada plaket ve ilk 5 grup başkanına zoom kavram öğretim seti hediyemiz devam etmektedir.
(Kitap,Morpa Çocuk Şifresi,Eşantiyonlar Hediyeler İkramlar İçin Ücret Talep Edilmez)
TÜM KATILIMCILARA 80 TL DEĞERİNDE MORPA ÇOCUK KART
ŞİFRESİ VE MORPA YAYINLARINDAN BİR KİTAP HEDİYE VERİLECEKTİR.
BU ŞİFRE İLE DERYA BAYKAL VE RÜŞTÜ ASYALININ SESİNDEN ÖYKÜLER,ÇİZGİ FİLMLER,BELGESELLER,ÇOCUK TİYATROLARI,EĞLENCELİ ALIŞTIRMALAR,ETKİLEŞİMLİ ÇALIŞMALAR,EĞİTSEL OYUNLAR,ÖĞRETMEN VE AİLE BÜLTENLERİ,ÖĞRETMEN VE AİLE EĞİTİMLERİ,İŞİNİZE YARAYACAK TÜM EVRAKLARIN OLDUĞU EVRAK ÇANTASI,ÖYKÜ KİTAPLARI ETKİNLİK KİTAPLARI,REHBER KİTAPLARIN OLDUĞU E-KÜTÜPHANE BÖLÜMÜNE 1 SENELİK ÜCRETSİZ ÜYELİK HAKKI ELDE EDECEKSİNİZ.
KİMLER DESTEKLEDİ
PROF.DR.AYLA OKTAY,PROF.DR.ALEV ÖNDER,PROF.DR.ADALET KANDIR,PROF.DR.BERRİN AKMAN,PROF.DR.BELMA TUĞRUL
PROF.DR.BİNNNUR YEŞİLYAPRAK,PROF.DR.ERDAL ATABEK
PROF.DR.ELİF ÜSTÜN,PROF.DR.FATMA ALİSİNANOĞLU,PROF.DR.İSMİHAN ARTAN,PROF.DR.RAMAZAN ARI,PROF.DR.MÜBECCEL GÖNEN,PROF.DR.NERİMAN ARAL,PROF.DR.NİLÜFER DARICA,PROF.DR.OZANA URAL,PROF.DR.PINAR BAYHAN,YARD.DOÇ.DR.FATMA TEZEL ŞAHİN,YARD.DOÇ.DR. ÖZGÜR POLAT,NEVSUN DUMAN
NASIL KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ?
BİRİNCİ SEÇENEK
ÖNCELİKLE BURAYA TIKLAYARAK KAYIT FORMUNU DOLDURUNUZ VE AÇIKLAMALARI DİKKATLİCE OKUYUNUZ.VERİLEN HESAP NUMARALARINI KAYDEDİP EN AZ 3 GÜN İÇİNDE ÜCRETİ YATIRINIZ.
Başvuru Formu İçin Tıklayınız.
İKİNCİ SEÇENEK
0536 340 20 35 veya 0507 931 19 09 ARAYARAK YADA SMS ATARAKTA KAYIT OLABİLİRSİNİZ.
HER İHTİMALE KARŞI DEKONTUNUZU YANINIZDA BULUNDURUNUZ.