24 kasımda 1 maaş ikramiye...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sementa11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 16
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sementa11
Ders ücretleri 6-7 liradan 12 liraya çıkacak ve her 24 kasımda öğretmenlere 1 maaş ikramiye verilecekmiş. Acaba sadece kadrolulara mı veriliyor yoksa sözleşmeliler de alacak mı?? üvey evlat muamelesi yaparlar mı acaba.. her yerde haberlere baktım sadece öğretmenlere 1 maaş ikramiye diyor.. ne sözleşmeliler alacak ne de alamıyacak diyor.. yYorumu, fikri yada bilgisi olan var mı???

maliyeden onay henüz çıkmamış diğer kurumların tepki vermesi olasılığı var sadece ihtimal.

inşallah onay çıkar, diğer kurumlar emsal gösterir diye kadrolar da verilmedi sözleşmelilere. Ama öğretmenlere güzel bir iyileştirme yapılacak deniyordu, ders ücreti 12 olursa hatta 10 bile olsa çok güzel olur.

inşallah tabiki çok güzel olur

Ders ücretleri 6-7 liradan 12 liraya çıkacak ve her 24 kasımda öğretmenlere 1 maaş ikramiye verilecekmiş. Acaba sadece kadrolulara mı veriliyor yoksa sözleşmeliler de alacak mı?? üvey evlat muamelesi yaparlar mı acaba.. her yerde haberlere baktım sadece öğretmenlere 1 maaş ikramiye diyor.. ne sözleşmeliler alacak ne de alamıyacak diyor.. yYorumu, fikri yada bilgisi olan var mı???
Bu haberleri nerden buluyorsunuz? Resmi olmayan bütün açıklamaların sonu hep can sıkıntısı ile bitti. Lütfen kaynak belirtin.

1 maaş dediği heralde taban aylık olur.

bu sadece önerge arkadaşım o şura da kararlaştıraln önergelerin çoğu gerçekleştirilmiyor maalesef. bence şuan için ders ücretinin 12 tl olması ütopya

Millieğitim şura toplantısında konuşulmuş, memuruz net ve son dakika haberlerinde söylüyor. Zaten bir şekilde iyileştirme yapılacak öğretmenlere, Türkiye de öğretmen maaşlarının düşük olduğu ve bir dengeleme yapılacağı zaten söyleniyodu. Maaşa zam yapılabilir ama ders ücretlerine yaparlarsa onlar için daha masntıklı, yaz tatilinde 2 ay, bayram v.b. tatillerde kesinti oluyor. Sene başında verilen kırtasiye gibi bir ikramiye verilebilir, 1 maaş taban aylık olabilir... bilmiyorum inşallah doğrudur.

Bencede, bir ayda alınan maaşı vermezler... Beklemekten başka çare yok sanırım....

1 aylık maaşı hayatta vermezlerr.verilirse taban aylık verilecek.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri