23 nİsana 6 Çocukla ne yapilirr???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arnazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@arnazar
Mrb ben yenİİ bİr okula gÖrevendİrme İle geldİm. Oklun mevcut ÖĞretmenİ sÜreklİ rapor aldiĞi İÇİn ÖĞrencİler okula gelmİyormuŞ.
Şu anda 6 Çocuk var. 2 erkek 4 kiz.

23 nİsan İÇİn bu Çocuklarla ne ÇaliŞabİlİrİm acİl cevap beklİyorum ???

elbiselerim şarkısıyla çalışabilirsiniz.

ben sekız öğrencıyle elbiselerim şarkısıyla gösterı yaptırmıştım

nasıl bi sarkı arkadslar yollayabiklir misniz..

aynı sorun bende de var geçen sen 9 öğrencim vardı bu senede 6 iken 2. dönem 7 oldu . heleki kız erkek sayısı eşit olmayınca yapılacak şeyler kısıtlı oluyor. bende 6 erkek 1 kız var. bende dalin reklamındaki şarkıda civciv komstümleri ile dans ettireceğim :( aslında çok güzel fikirler vardı aklımda malesef olmadı

hocam bitlis te görev yapıyorum ki malesef kostüm sansım yok..

ya bir yardım sever bulup kiyafet aldıracağım ya da kendim birseyler yapmaya çalışacağım...

benımde zaman zaman öğrenci sayımın erkek kız eşit olmadığı olmuştu,eşli oyun oynattığım zaman 1.sınıflardan öğrenci alıyordum.renklerle ilgili bir şarkı var ,,hep sarıdır elbiselerim diye başlıyor bütün renkleri söylüyorsun bilinen bir şarkı muhakkak duymuşunuzdur.hatta sitede vardı galiba

evet buldum şarkıyı teşekkür ederim arkadslar..

başka fikirleri olanlar varsa onları da alabilirim.:)

bır dunya bırakın halkada olabılır...hem kostume de gerek yok ben de koyde gorevlıyken serbest kıyafet yaptırmıstım ..belkı bıleklerıne bır kurdele baglayabılırısnız ?

yarısma yaptırın hocam olmaz mı ? yoğurt yeme , kasıkta pınpon topu tasıma, çuval yarısı ?

dıalog seklınde konusmalar olabılır ?

4 kız a cıftetellı falan oynatın ..arkadan harmandalı muzıgı ıle ıkı erkek de karsılıklı harmandalı oynasın..beyaz gomlek sıyah pantalon bırde bıyık yaparsınız ?

umarım fıkır verır ..kolay gelsın allah yardımcınız olsun ..

hocam çok sağolun güzel fikiler teşekkür ederim:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri